Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exem teszi nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem teszi nekem a szépet, a hátam mögött miért más a helyzet?

Figyelt kérdés
Na, arról van szó, hogy jártunk 2 évet aztán 5 hónapja szakított mert nem szerelmes. Barátok maradtunk de amióta csak vége lett félreérthető jeleket küld, vacsit főz nekem, nem volt olyan nap szinte, hogy ne írt volna facen, még mindig kicsimnek szólít, nagyon kedves és nagyon mellettem van mindenben. De olyat hallottam vissza, hogy megkérdezték tőle milyen hogy külön vagyunk és azt mondta hogy rohadt jó nélkülem, milyen jó élete lett meg mekkora boldogság van. És ezt elég bunkó stílusban. De ha valaki nélkül ilyen jó meg ilyen rossz volt vele hogy örül, hogy megszabadult kb, akkor az barátnak minek kell, meg minek kell ennyi mindent megtenni érte? Ha barát akkor normálisan mondom el, hogy pl. jobb így mindkettőnknek aztán kész ha meg ez nem megy akkor örüljön hogy nem vagyok és ne keressen nem? Most akkor mi ez a műsor? Nem értem. Amúgy 29 éves a volt pasim.
2015. dec. 12. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Örül, hogy vége, de nem tud elengedni. Neki ez így kényelmes, az érzelmi kötődést nem kellett elvágnia, de közben minden kötöttségtől megszabadult. Ha közben néha össze is fekszetek, akkor jó csúnyán rászedtek. Ha ilyen nincs, akkor csak nehezen szakad el, bármennyire is igaznak érzi, hogy nem illettetek össze. Én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot, mert nem fogsz tudni tovább lépni, amíg ott van és rajtad tartja a szemét.
2015. dec. 12. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem fekszünk le. Akkor átvág szerinted? Nem az van,hogy mégis inkább velem lenne?
2015. dec. 12. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!