Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem reagálása egy üzenetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem reagálása egy üzenetre még adhat reményt az újrakezdésre?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok! A kérdést azért ebbe a kategóriába tettem ki, mert a kérdés most nem a szexualitásra vonatkozik, hanem inkább ebbe a témakörbe. Most nagyon hosszan nem mennék bele a részletekbe. Évek óta ismertem már őt mire lassan egymásra találtunk. Ő maga sokáig hazudott magának, mert meg akart felelni az elvárásoknak. Aztán bevallotta végre magának is az érzéseit. Az egymásra találásunk nem volt mindennapi. Megköszönte hogy vagyok neki és hogy jobb ember lehet mellettem.

Egy évig jártunk. Nagyon mély kapcsolat volt köztünk. Aztán végül éreztem hogy már nem olyan lelkes és képbe kerültek mások is. Végül dobott engem mindenféle mondvacsinált ürüggyel és olyan embert választott aki külsőleg jobban megfogta. Visszatért olyanhoz akivel csak a szex kötötte össze, de semmi közös nem volt bennük. Nagyon fájt nekem ez az egész. Egy évvel a szakításunk után a születésnapján írtam neki. Annyit írt nagyon köszöni és pont az eszében voltam. Szerintetek ez alapján van-e még értelme abban reménykednem hogy talán rájött mit adtam én neki és hogy csak a szex miatt volt ezzel a másikkal? Én legalábbis úgy gondolom hogy nem írt volna ilyen választ ha boldog lenne most valakivel és nem jelentenék neki már semmit. A válaszára még nem reagáltam. Azóta már eltelt pár nap...

2015. dec. 12. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy a nemi hovatartozásod, meg se kellett volna említened.

A kérdésedre: lehet, hogy rájött, lehet, hogy csak kedves akart lenni, bármi lehet. Ne áltasd magad, kezdd a saját életed élni a jelenben.

2015. dec. 12. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak akkor írnék ilyet ha hiányozna a másik! Elképzelhető, hogy vissza szeretne menni hozzàd. Maradjatok kapcsolatban.
2015. dec. 12. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem sem jelent semmit. Nekem is nemrégiben írt egy exem, akit elhagytam másért, nyilván nem fogom válasz nélkül hagyni, ha valamit ír. Főleg, ha ilyen jellegű dologról van szó, ha nem is a maga illemtudása miatt, de legalább azért, mert bele van nevelve, hogy egy felköszöntést illik megköszönni. Az meg, hogy éppen az eszében voltál... Nekem is néha eszembe jutnak a régi szerelmek. Az nem jelenti, hogy vissza akarok menni hozzájuk.

Sajnálom, tudom, hogy egy szerelmes ember a legkisebb gesztust is hajlamos jelnek és bátorításnak venni, de ez szerintem nem ad okot a reménykedésre. Sőt. Azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha egy évet együtt van valakivel, akkor egészen biztos, hogy csak a szex és semmi más nem köti őket össze? Vagy ha tényleg csak arról van szó, egészen biztos, hogy veled boldogabb volt? Egy évig elég nehéz együtt lenni valakivel, aki unalmas, semmi közös nincs bennünk, és csak szexelünk mint a nyulak.

Illetve én azt tőled kérdezném meg, hogy komolyan egy olyan emberre vágyakozol már egy éve, aki képes volt egy (szerinted) tökéletes párt eldobni valakiért, aki nem illik hozzá, csak kicsit jobban néz ki? Amellett, hogy ez elég valószínűtlen, azért ha tényleg csak ennyi és nincsen mögöttes történet, egy ilyen felszínes ember nem tudom, miért kell neked. Ezek alapján félreismerted, és nem is őt szereted igazán. Ideje továbblépned.

Amúgy, az szerintem is irreleváns információ, hogy melegek vagytok.

2015. dec. 12. 09:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Még kiegészíteném annyival, hogy voltak korábban is próbálkozásaim, de azokra nem reagált. Ami az illendőséget illeti, hacsak arról lenne szó, akkor annyit ír köszi és kész. Hacsak úgy jutnék eszébe mint a múlt, akkor nem írná így le, hogy pont eszében voltam. Lehet csak a remény vakít el, de én legalábbis nem írnám azt hogy pont most jártál a fejemben, annak akitől már nem akarok semmit.
2015. dec. 12. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég lett volna egy köszönöm-öt írnia, érdekes, hogy ezt fontosnak tartotta tudatni veled. Szerintem esélyes, hogy akar valamit.
2015. dec. 12. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!