Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami lehetőségem visszavenni?
Figyelt kérdés
Az exemèk hetek óta nem adják vissza az irataimat amik nàla maradtak. Sem postán, sem szemèlyesen ( többször irtam, hogy mondjanak egy napot ès èrtemegyek) de csak igèrgetèst kapok, hogy küldik. Ez megy már egy hónapja, de tuti hogy náluk van, le is irta. Szüksègem lenne rájuk, munkát keresek, ezek nèlkül semmire sem haladok. Feljelenthetem őket? vagy van valami mód rá, hogy visszakapjam?2015. dec. 11. 19:46
1/2 anonim válasza:
Fogalmam nincs pontosan jogilag ilyen helyzetben mi van,szerintem feljelentheted őket.
Most komolyan, hogy lehet ennyire valaki xarrágó?
Fogadjunk te dobtad őt?
Fenyegesd meg őket a feljelentéssel,hátha segít.
2/2 anonim válasza:
Ezt a helyi rendorsegen meseld el. Ez konkretan lopas. Jelentsd fel. A rendorok segiteni fognak visszavenni az irataidat. Azexes
Det ne kerd tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!