Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jártál már borderline-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már borderline-os lánnyal/fiúval?

Figyelt kérdés
Én igen, és egészen elképesztő, hogy valakinek ennyire nincs gerince. Az ilyen embereknek valamilyen megkülönböztető jelzést kéne viselniük, mert komoly lelki sérülést tudnak okozni a többségi, normális társadalom tagjainak. :/

2015. dec. 11. 19:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Akkor se kezdj magadtól diagnosztizálni. Szereinted mégis mit tanulnak a orvosok az egyetemen meg szakvizsgáig? Lábat lógatnak, hogy egy laikus wikipédia alapján teljes értékű diagnózist állítson fel?

Belőled most a sértettség szól. Voltak intő jelek, nem figyeltél rájuk, megszívtad. Ne találj ki mentális betegséget egy tininek aki nem bír a vérével azért mert megsértette az egód.

2015. dec. 13. 13:32
 22/27 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem betegség. A megállapításom nyilván nem felel meg egy pszichiáter diagnózisának, azonban az adott empirikus tények és a szakirodalom (nem, nem Wikipedia, de köszi a bizalmat) összevetése alapján helytálló. Ha gondolod, cáfold meg, igazából ez csak egy civil beszélgetés.
2015. dec. 13. 21:53
 23/27 anonim ***** válasza:

Mentális betegséget írtam tökfej. Az adott hétköznapi szóhasználatban fedi az írásod, ha meg egy kicsit is benne lennél a témában tudnád, hogy a személyiségzavar egy bazi nagy gyüjtőfogalom amibe számos rendellenesség belefér.

Attól, hogy bedobsz pár ilyen fogalmat mint az empirikus és társai okosnak nem fogsz tűnni, csak egy okoskodó mitugrásznak aki hű de komolyan próbálja igazolni az állítását. Mellesleg annyi eszed nem volt, hogy egy nyilvánvalóan felejtős lányt hanyagolj még mikor mondta is, hogy megcsalásra hajlamos. Utána meg csodálkozol, hogy megcsalt. Most meg itt pattogsz, hogy tuti Borderline-os. Inkább neked javaslok pszichológust mert úgy tűnik nem tudod túltenni magad a csalódáson.

2015. dec. 14. 06:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Húha ez vmi személyes?! Talán neked is volt hasonló eseted ? vagy te vagy hasonló?

2015. dec. 14. 11:09
 25/27 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk. Semmi szükségem arra, hogy elérjem, hogy te értelmesnek gondolj. Igazából pont nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam. Ha pedig zavar az a tény, hogy nem kizárólag finnugor eredetű szavakat használok, akkor jogodban áll befejezni a kérdés és az arra érkezett hozzászólások olvasgatását. A kuruc.info-n biztosan több olyan emberrel fogsz találkozni, aki hasonlóan érez.

Enyhe logikai hiba, hogy „inkább” nekem javasolsz pszichológust. Mintha az a feltételezés, hogy nekem szükségem van szakemberre bármilyen befolyással lenne arra, hogy az exemnek milyen mentális problémája van. Ami egyébként a kérdés tárgya, ellentétben az én pszichikai helyzetemmel, de köszönöm az aggodalmat. Egyébként egyszer sem tagadtam, hogy nagyon megviselt a dolog, de ez az adott helyzetben teljesen természetes.

Na figyelj, te kis idióta. Ha valaki pattog, akkor az nem én vagyok, hanem te. Feltettem egy teljesen szabályos kérdést, te jöttél ide, és amikor nem sikerült meggyőznöd egy hozzászólás alapján, akkor elkezdtél tökfejezni, okoskodózni, stb. Ha nem tudsz adekvát módon viselkedni, vagy zavar a szóhasználatom, akkor nyugodtan eltakarodhatsz, senkinek nem fogsz hiányozni. És nem, nem azzal van bajom, ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg. Amit utálok, az az ad hominem.

2015. dec. 14. 11:16
 26/27 anonim válasza:
Már régi történet amint látom.Hasonló cipőben járok csak itt van már egy gyerek is.Képtelen vagyok neki hinni.Azt hiszi okosabb, de egyébként nem egy észkombájn.Szenvedés az élet.
2020. febr. 9. 12:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb kilépni az ilyen kapcsolatból, törlés és tiltás. Nem szégyen ha belekerültél egy ilyenbe, mert az elején nagyon elbűvölően viselkednek, viszont érdemes tanulni belőle. Nem kell megmenteni őket. Nincs betegségtudatuk
2022. ápr. 10. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!