Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, de hogyan?
Szóval van egy saját lakásom, 4 éve vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel azaz már valójában nem vagyunk együtt.
szeptemberben megszűnt a munkahelye ezért nincs munkája, depressziós lett utána kicsit magába fordult de csak kicsit, aztán beszéltük meg mondtam h menjen munkát keresni , nem ment mert h ő pánikbeteg meg depressziós.
Najó adtam 1 hónapot. Aztán novemberben megint mondtam h mostmár elég a hisztiből is meg a nemakaromságból, vagy pszichológushoz mész vagy dolgozni....ő egyikhez sem.
Most decemberben 6-án. elmondta h tudnom kell , hogy nagyon szeret meg bla bla, de lefeküdt az egyik barátommal.
Namost ez így egyszerre már sok volt. Szóval mondtam neki h itt a vége és húzzon a pics**ába.
De ő nem megy sehová mert értsem meg h neki milyen rossz, mondtam neki h 1 napot kap és húzzon haza,
Én 24 órában dolgozom szóval van h egész napot nem vagyok otthon.
Namost ő nem ment el, ottmaradt, hiába veszekedtem vele meg stb.
Hétfőn üres volt már a hűtőnk nem volt ennivaló sem, reggel elvittem magammal korán mikor indultam dolgozni a vizet és az üdítőket meg a rágcsálnivalót is.
Aztán anyámhoz mentem enni este h jól lakjak.
De még mindig nem akar elhúzni a pics**ába, csak engem szid, engem aki nem érdemli meg.
Szóval gondoltam felveszem a vállamra és kirakom a lakásból az jó ötlet? Aztán kidobálnám a ruháit is.
Vagy arra is gondoltam h elmegyünk vásárolni egy szupermarketbe és otthagyom a végén a parkolóban pénz és telefon nélkül.
Az a baj, hogy az ilyen nők miatt lesz tele a tökük a férfiaknak.
Szerintem fogd meg és rakd ki a gec**ibe.
Atya ég!! Jó pióca a csaj!
Nincs hová mennie?? Haza a szüleihez??
Szólj a szüleinek hogy vigyék haza, szedjék össze a cuccait és helló!
Vagy vedd el tőle a lakáskulcsod, ... otthagyod a parkolóba, közölve hogy menjen haza, a cuccait majd elviszed!
Férfia vagy nem?
Pakold össze a cuccait,ragd ki a csajjal eggyütt az ajtó elé. Zárd be az ajtot és pár napra menj anyudékhoz! Majd elkotródik!!!
N/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!