Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval van egy saját lakásom, 4 éve vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel azaz már valójában nem vagyunk együtt.

szeptemberben megszűnt a munkahelye ezért nincs munkája, depressziós lett utána kicsit magába fordult de csak kicsit, aztán beszéltük meg mondtam h menjen munkát keresni , nem ment mert h ő pánikbeteg meg depressziós.

Najó adtam 1 hónapot. Aztán novemberben megint mondtam h mostmár elég a hisztiből is meg a nemakaromságból, vagy pszichológushoz mész vagy dolgozni....ő egyikhez sem.

Most decemberben 6-án. elmondta h tudnom kell , hogy nagyon szeret meg bla bla, de lefeküdt az egyik barátommal.

Namost ez így egyszerre már sok volt. Szóval mondtam neki h itt a vége és húzzon a pics**ába.

De ő nem megy sehová mert értsem meg h neki milyen rossz, mondtam neki h 1 napot kap és húzzon haza,

Én 24 órában dolgozom szóval van h egész napot nem vagyok otthon.

Namost ő nem ment el, ottmaradt, hiába veszekedtem vele meg stb.

Hétfőn üres volt már a hűtőnk nem volt ennivaló sem, reggel elvittem magammal korán mikor indultam dolgozni a vizet és az üdítőket meg a rágcsálnivalót is.

Aztán anyámhoz mentem enni este h jól lakjak.

De még mindig nem akar elhúzni a pics**ába, csak engem szid, engem aki nem érdemli meg.

Szóval gondoltam felveszem a vállamra és kirakom a lakásból az jó ötlet? Aztán kidobálnám a ruháit is.

Vagy arra is gondoltam h elmegyünk vásárolni egy szupermarketbe és otthagyom a végén a parkolóban pénz és telefon nélkül.

2015. dec. 10. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az ilyen nők miatt lesz tele a tökük a férfiaknak.

Szerintem fogd meg és rakd ki a gec**ibe.

2015. dec. 10. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj mentálisan nagyon nincs rendben. Kérj hivatásos segítséget mindkettőtök érdekében! Tudom, hogy plusz erőfeszítés, de ha valaha szeretted, akkor kérj segítséget pszichiátertől... A mentális betegség ugyanolyan, mint a fizikális, a depresszió szintén agyi probléma, egyedül nem fogja tudni megoldani a lány. Lehet, gyógyszeres kezelésre lenne szüksége... Ezt magától ugyanúgy nem tudja kontrollálni egy mentálisan beteg ember, ahogy törött lábbal nem tud járni az ember...
2015. dec. 10. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nincs neki semmi baja, csak hisztis és kifogásokat keres, volt már nem is egy ilyen.
2015. dec. 10. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég!! Jó pióca a csaj!

Nincs hová mennie?? Haza a szüleihez??

Szólj a szüleinek hogy vigyék haza, szedjék össze a cuccait és helló!

Vagy vedd el tőle a lakáskulcsod, ... otthagyod a parkolóba, közölve hogy menjen haza, a cuccait majd elviszed!

2015. dec. 10. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfia vagy nem?

Pakold össze a cuccait,ragd ki a csajjal eggyütt az ajtó elé. Zárd be az ajtot és pár napra menj anyudékhoz! Majd elkotródik!!!

N/23

2015. dec. 10. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!