Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után csináljak új facebookot?
megváltoztattam :)
azért van mert nekem nincs mobilnetem, és az ő telóját kölcsön kértem és megjegyezte
Mi is be tudunk lépni egymás postafiókjaira a férjemmel, sőt, amíg nem voltak az okostelefonok, néha meg is kértük a másikunkat ha nem voltunk netközelben, hogy nézzen már be, nem-e kaptunk valami üzenetet, mert több mindent árultunk Face-s csoportokban. Így volt a legpraktikusabb.
Én valahogy azt tekintem betegesnek, ha egy ilyen szaros közösségi oldal a privát szféra. Meg amúgy sem nézegetjük egymás leveleit, bár titkunk nincs egymás előtt. Csak lehet, hogy a barátaink amit magukról írtak, azt nem a másikunknak szánják.
De azt sem egészséges, ha valaki ezen keresztül akar bosszút állni a másikon. Gyerekes. :( Ha ilyen van, akkor tényleg jelszót kell változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!