Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes szakítani? Félek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szakítani? Félek, hogy megbánom.

Figyelt kérdés
A barátom elhanyagol. 20 percnyire lakunk egymástól, mégis heti szinten, ha egyszer találkozunk. Nem akar ezen változtatni. Sírok minden nap már 2 hónapja. Nyár óta vagyunk együtt. Teljes szívemből szeretem, de ha nem változtat így csak nekem rossz. Napokig nem beszélünk. Néha felhív (Egyébként napokig nem beszélünk), aztán vagy találkozunk szombaton vagy vasárnap egy estére. Ezt így nem bírom. :( 21 éves lány vagyok. Ő 34 éves.
2015. dec. 8. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nem akar változtatni, nem is kérdéses,ott kell hagyni.

nem igazán érdekelheted komolyabban egyébként.

2015. dec. 8. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Es megis mit bannal meg, ha meglepned? Hianyozna a folyamatos siras?

Alapjaraton en az a tipus vagyok, aki igenyli a kulon letet, nem szeretek osszenove lenni a baratommal, de azert ez eleg meredek.

Nem akar rajta valtoztatni, neki ez pont jo, hogy akkor vesz elo, amikor nincs jobb dolga. Egyszeruen nincs veszitenivalod, ha lepsz, csak az idodet vesztegeted vele.

2015. dec. 8. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:

így van ez ennyire egyszerű!

Neki ennyi elég belőled, neked több kéne, ami nem fog menni.

2015. dec. 8. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Latom hogy nagy a korkulonbseg es sajnos azt kell mondanom, hogy lehet van valakije, ha nincs akkor is csak te vagy a fiatal bigeje akit ha kedve van megb**z, aztan le se szar
2015. dec. 8. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Szakíts!!!!!!!!!!!!!

Sírsz mindennap, szerintem ha a párod megváltozna, se lennél vele boldog,mert valszeg csak azért változtatna, mert te könyörögtél neki.

Legyen már eszed, másokat is kúrogat a hét többi napjain.

Ne gyanusítgasd meg semmivel,csak szépen írj egy búcsúüzenetet, hogy minden jót kívánsz és többet ne keressen.Most legyél felnőtt.

2015. dec. 8. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Mért sírsz ? :(

Szerelmes vagy belé?

2015. dec. 8. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Na jó,figyi azért személyesen szakíts akárki akármit mond....
2015. dec. 8. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen lusta dög,hogy cseszik meglátogatni Téged,hagyd a pichába.Meg ugyan,21 évesen mit vártál egy 34 évestől?Hogy majd eljegyez?Valószínűleg talált már egy neki megfelelőbb korodbelit és azt húzogatja.Így sanszos.
2015. dec. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!