Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselte mosolyogva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselte mosolyogva a szakítást?

Figyelt kérdés

3 hét után szakítottam a barátnőmmel. Egyrészt a saját érzelmi bizonytalanságom miatt, mert nem éreztem azt az érzelmi pluszt mint az előzö kapcsolatomban. Másrészt a testiség terén semmit nem emgedett még a polóját sevette fel. ( én voltam neki az első kapcsolata szval nem akartam rögtön szexet de azért egy kis kényeztetést igen.

Nehezen mondtam el neki h vége. S mikir kimindtam én elsírtam magam. Iszonyatosan nagy kín volt nekem hisz ő a második aki akart tőlem vmit. S aki szeret, de még időben szakítottam vele. Ő ahír hallatán belül sztem összetört, de eegy egypercnyi meghökkkenés után. Mélyen a szemembenézett és azt mondta h " nincs semmi baj. Köszönöm h elmondtad mert így tudom hnem akarsz kihasználni." Majd azzal az erőtadó mosolyával átölelt. Képes volt mosolyognk és vigasztalni pedig én dobtam őt. Mondta h ha akarom akkor mellettem lesz, mert tudja h támaszként szükségem van rá, de még egyszer kapcsolatba velem nem kezd. Majd amikor megcsillant a szemében könny. Gyorsan elbúcsúzott és megölelt majd elment.

Ezt miért tette? Miért nem hisztizett és csapkidott szentségelve?

Mindketten 19 évesek vagyunk

Én vagyok a srác :)

2015. dec. 4. 23:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezt a nőt ne engedd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. dec. 5. 05:49
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Koma, szerintem örült, hogy te mondtad ki, és minimális áldozattal megszabadult tőled.
2015. dec. 5. 07:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen lánnyal szakítottál, csak azért, mert 3 hét alatt nem akart semmi szexuális jellegűt?

Hát, barátom... TE HÜLYE VAGY!!!

Gondolom, tanultál az esetből, de ki tudja, az életben adódik-e még ilyen lehetőséged.

Amúgy a leírtak alapján pont ilyen lányt keresek, de még nem találtam sehol. Úgyhogy megadhatnád az elérhetőségeit. :D

2015. dec. 5. 10:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Ebbol a leírasbol nekem ugy tunik hogy te vagy a csaj :D
2015. dec. 5. 13:04
 15/20 A kérdező kommentje:

10es köszönöm a válaszodat :)

Sok téren igazad lehet

Lehet h megbánom de így a legjobb könnyen talál mást. Csomó irigyem volt amikor velem volt XD nagyon jó ember.

De továbbra is figyelek rá,nehogy rossz kezekbe kerüljön. S ha támogatni akar akkor én belemegyek. Nekem ebbőlb rossz nem lesz :D

2015. dec. 5. 17:09
 16/20 anonim ***** válasza:

- most miért jobb, ha hisztizik Mert akkor biztosan szeret téged, így meg nem?! Felejtős...

Velem 2,5 év után szakított a párom, eszemben sem volt hisztizni, halál nyugodtan összepakoltam, elhozott. A végén még mgsimogatott - bár elhúzódtam tőle, ne most próbáljon kedveskedni, mikor fél évig hozzám se ért már -, kicsit sírtunk, végül elment.

Egyébként 3 hétről beszélünk, az max. 15 nap találka, kb. semmi :D

2015. dec. 7. 08:21
 17/20 A kérdező kommentje:
igazatok van tudom. de elengedem, majd keresek mást
2015. dec. 8. 01:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez a lány erős,mint az acél. Azért mert mosolygott, nem azt jelenti, hogy nem fáj neki. És azt sem jelenti,hogy örül,hogy te mondtad ki, mert ő is ezt akarta. Ez hülyeség. Egy mosoly nem csak boldogságból fakad, hanem bánatból is. A macska sem csak akkor dorombol amikor boldog, hanem akkor is amikor ideges, amikor fél, és amikor haldoklik. Ezzel nyugtatja saját magát. A mosoly is egyfajta páncél, s a célt szolgálhatja, hogy bár te fájdalmat okoztál, de azt mutatja erős vagyok, nem tudsz tovább bántani. Ösztönös. Egyébként,nem is biztos hogy ő tudatában volt a mosolynak...azért a lelke még fájhat...
2015. dec. 8. 23:03
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Mekkora igazság amit leírtál, ezt most kicsit megkönnyeztem elérzékenyült állapotomban. Eszembe jutott az idős cicánk, aki 11 éves múlt, és ő szokott dorombolni akkor, amikor zavarban és az idegességét leplezi ezzel. :/ :(
2015. dec. 9. 00:33
 20/20 A kérdező kommentje:

igen,erős csaj az igaz. :)

de reménykedett, ezért újra beszéltem vele. ott is kidobtam és határozottan mondtam.ott láttam a fájdalmat a szemében, és elmorzsolt egy könnycseppet. de megint mosolygott, amikor észbe kapott. rákérdeztem h miért mosolyok. Ennyit felelt: Szeretném h a boldog arcom maradjon meg neked emléknem, mert tudom, ha másik arcom elszomorítana.

ekkor mondtam azt h miért nem tudlak szeretni úgy igazán... De nem tudom, így biccentettem , majd kisétáltam az életéből

2015. dec. 10. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!