Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelenthető akkor ha ilyet tett velem?
A szakítás után még össze jártunk a volt párommal, és teljesen vissza élt a szerelmemmel, mert álmokat táplált belém a kettőnk kapcsolatának ügyében, és én ezek hatására két alkalommal is megadtam magam neki, remélve hogy még lesz köztünk valami. Aztán miutan kiosztottuk egymast, rá egy hónapra találtam mást, mire ő nyílvánosan megalázott.
Elmondott a társaságának egy olyan szexuális élményünket ami csak kettőnkre tartozik, ám nekem is és neki is szégyen. És ezzel bohóckodtak a fülem hallatára szándékoson hogy halljam és égjen a képem. Ez becsületsértésnek számít vagy személyi jogok megsértése?
Egy birosag sem fog foglalkozni ezzel az uggyel, hiaba teszel feljelentest. Sokkal sulyosabb dolgokkal sem foglalkoznak, szep is lenne, ha ilyen pitianer ugyekben perre lehetne menni.
Legkozelebb talan okosabb leszel.
Ilyenekért nem test semmit a rendőrség sajnos.Ha a mesztelen fotóidat osztogatná meg,az más tészta,akkor feljelenthetnéd.
Szerintem csessz ki a sráccal.Probáld úgy beállítani a szituációt,hogy te gyere ki győztesen.Tagadhatod,és el is hinnék,mivel a srác az most beszámíthatalan allapotban van,ráadásul féltekeny az új baratodra ez elég indok egy undorító "hazugsághoz".Probáld meg,veszzeni nem veszthetsz.
Az ilyen surmókon egyszerűen bosszút kell állni. Egy pár ötlet ebben a klippen is van (a 2. és 3. jön be leginkább :P):
Ez senkit nem fog érdekelni, bejelentheted de sz**art nem érsz vele. Ugyanis nem történt szinte semmi.
ráadásul te még oda is adtad neki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!