Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent, ha valakit elhagyn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha valakit elhagynak egy másikért? Kivel fordult elő és ki tett már ilyet? 22N

Figyelt kérdés
Miért volt jobb a másik?
2015. aug. 21. 07:45
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
A párom értem hagyta el a párját! Nem vagyok büszke magamra. F
2015. aug. 21. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Mi is mikor megismerkedtunk volt egy harom eves kapcsolata. Tele veszekedessel es boldogtalansaggal. Nalam meglelte a boldogsagot mosolygast es szerelmet!
2015. aug. 21. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Es nagyon jo vagyok az agyban is :D
2015. aug. 21. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Én az exem a vőlegényemért hagytam el. Másfél év után.

A vőlegényem azért jobb, mert... Nagyon hosszú a lista, de a legalapabb dolgokat azért leírom: sokkal inkább egymásra vagyunk hangolva, jobban megért, egy véleményen vagyunk, sokkal odaadóbb és törődőbb, úgy általában nem azzal az elmélettel él, hogy ha egyszer-egyszer tesz a kedvemért, akkor attól papucs lesz, és emiatt következetesen második helyre tesz, bármiről is van szó. Még sorolhatnám, a lista folytatódik, és azt, hogy a megismerkedésünk után egy héttel én már pattantam is ki a másfél éves kapcsolatomból a kedvéért, azt nem tudtam megbánni azóta sem.

22N

2015. aug. 21. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos, hogy az az illető, akit elhagytak, hibázott.

Úgy ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, hogy még az előző barátommal voltam. Igazából nem tudok az exemre rosszat mondani, kedves, hűséges, intelligens, megbízható, udvarias ember volt. Annyi volt a hiba, hogy túl fiatal voltam, mikor megismerkedtünk és 15-18 éves korom között rengeteget változtam, neki meg már akkor kiforrott egyénisége volt, mikor elkezdtünk járni. Így hát ahogy idősödtem, egyre jobban azt éreztem, hogy nem pont ugyanarra vágyunk.

Valószínűleg akkor is szakítás lett volna a dologból, ha nem jön az új, csak így könnyebben felismertem talán, hogy nem olyan jó már, mint régen.

2015. aug. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!