Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan játsszam meg a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan játsszam meg a szerető barátnőt?

Figyelt kérdés

Szakítanunk kell, de először még végig kell ülnünk egy kötelező pofavizitet, ahol nem ártana még természetesen viselkednünk. De hogyan viselkedjek másfél órán keresztül szerelmes barátnőként, miközben szakítani készülök? A barátom még csak sejti hogy ez lesz, tehát mikor találkozunk meg is kellene csókolnom. És nagyon fog fájni nekem, mert senki sem tudja a hátteret, hogy csak kihasznált, sosem szeretett és színjáték volt a részéről minden. :(

Hogyan éljem túl ezt a másfél órát úrilányként? Nem szeretnék jelenetet.

2015. nov. 13. 08:24
1 2
 11/15 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem, nem mész el, azt kész.

26/F

2015. nov. 13. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne kötelező? Szerintem se menj, minek bonyolítod?
2015. nov. 13. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. nov. 13. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Én már puszit sem birtam neki adni amikor szakítani akartam, amikor már nem szerettem. Már csak vállon veregettem kb. Hozzá érni sem tudtam már, kerültem minden testi kontaktust is. Senki kedvéért nem birtam volna eljátszani, aztán eljött egy pont amikor rosszul lettem amikor azt mondta majd amikor találkozunk... Én mondom már nem megyek ki hozzád.

Úgyis lerí a fejedről ott a helyszínen! De azt sem értem most kinek meg minek kell teljesíteni?

2015. nov. 14. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen, de mi már nem tetettük a dolgokat. Elmentünk, de kb. semmi kézfogás, összebújás, stb., csók sem.

Nem kell eljátszanod a szerelmest, haverként viselkedsz vele és kész. Ha valaki kérdi, megmondod, hogy problémáitok vannak.

2015. nov. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!