Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem képes a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes a barátom maradni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, de annyira pszichopata, egoista személyisége van, hogy képtelen lettem volna vele kapcsolatot kialakítani. Megbeszéltük hogy barátok maradunk, ennek ellenére megsértődött és nem áll velem szóba. Miért nem tud örülni hogy lett volna legalább egy barátja? Most nem igazán van neki még haverja sem, mert elég idióta stílusa van, a családja is nehezen viseli el.

Barátnője utoljára tavaly volt, de csak pár hétig, és neki is olyan stílusban írogatott (lekezelően, meg kb prostiként tartotta számon, olyanokat írt neki hogy elviszlek tök szép helyekre de cserébe ennyiszer és ennyiszer le KELL velem feküdnöd - és mindezt FB üzifalon, nyilvánosan) hogy én abszolút nem bántam meg hogy nem jöttem vele össze.

Viszont örültem volna egy fiú havernak, pláne hogy az egyik hobbink (városfotózás) ráadásul közös.

Mi baja van ennek az embernek? :S

2015. nov. 6. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:

mert számára megalázó, hogy egy olyan lánnyal barát maradjon aki kosarat adott neki...

22F

2015. nov. 6. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kell neked egy ilyen ember barátnak? Nekem nem kéne. Kapásból az alap jelleme unszimpatikus.
2015. nov. 6. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
En is mondtam mar fiunak h legyunk baratok,de nekem sem mentek bele
2015. nov. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!