Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 év után rá kellett jönnöm, hogy nem tudom tovább csinálni ugyanúgy, ahogy az elején. Rájöttem, hogy nem mellette szeretnék megöregedni, nem tudok mellette olyan életet élni, amilyet szeretnék.

Egy ideje foglalkoztat már a szakítás gondolata, valami mégsem engedi meglépni.

Talán a félelem, hogy milyen lesz nélküle, vagy az a szeretet (nem szerelem), amit még érzek iránta, vagy az emlékek. Normális dolog ez? Önző lennék emiatt?

Mit kéne tennem? Teljesen tanácstalan vagyok és elkeseredettnek érzem magam. A lelkiismeretem is bánt, nem akarok neki fájdalmat okozni, hisz nem tett ellenem semmit.

2015. nov. 2. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Minél tovább halasztod, annál rosszabb lesz.
2015. nov. 2. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

aaaahh! Az ilyen szitukat úgy nem értem! Miért csináljátok ezt a "mellébeszélést" csajok!!!

"nem akarok neki fájdalmat okozni, hisz nem tett ellenem semmit."

Nem véletlen érzel így! Hidd el ha ezt sokáig húzod annál rosszabb lesz az tuti!!! Nehogy emiatt ne lépj vmit....ez majdnem olyan h sajnálok vkit és azért összejövök vele!!!

2015. nov. 2. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Valóban mellébeszélsz kérdező. Alapjában véve undorító dolog tud lenni az önzés, de a szerelemben néha muszáj annak lenni. Lépj le!
2015. nov. 2. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, nem lány.

De köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 2. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja igen?! :D Bocs!
2015. nov. 2. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, végül is punnyadhatsz még egy kicsit a kapcsolatban, közben a csaj bepasizik, te meg eljátszod a hattyú halálát. Vagy mersz férfi lenni?
2015. nov. 3. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!