Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés

Párom az első komoly kapcsolatom,első igazi szerelmem. Majdnem négy éve vagyunk együtt,mindketten hibáztunk sokszor,egymást csiszoltuk. De én úgy érzem belefáradtam.Tudom,érzem,hogy ennek valószínűleg vége (kellene változtatnia,én megtettem,ő sok mindenben nem).Sokszor már idegesít csak az is hogy mellettem ül,elhidegültem tőle,ugyanakkor van,amikor meg nagyon imádom,szeretem(nem szerelemmel).Ő miatta leszakadt a baráti köröm sajnos,egy barátnőm maradt meg igazán (+ a többiek messze tanulnak stb.) Az erős magabiztos,karakán csajból mellette gyenge,érzelmes kislánnyá válok/váltam.

Félek elhagyni,nem akarok egyedül maradni,másrészt igazából nem tudom feldolgozni,hogy vele nem működik....mert lelkileg nagyon közel állunk minden rossz ellenére egymáshoz.Nem merek szünetet kérni,mert félek akkor meg megcsalna.....nem is értem magam. El is akarom hagyni nem is,ugyanakkor félek is,és idegesítene ha nem az "enyém". Ez csak ragaszkodás már....

2015. okt. 28. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyan így voltam én is. Aztán eldobott, mint egy használt zsepit, amikor ő unt rá erre a felállásra. egy életre szóló lecke volt.

Mondd ezt el neki amit itt is leírtál és lépj le.

28/f

2015. okt. 28. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj. A rossznál már a semm is jobb. Igen, mellette szól az elmúlt 4 év, de kb. ennyi. Ha ezeket érzed, akármennyire is fog fájni, le kell zárni, mert ha ennyi idő után sem változott bizonyos dolgokban, akkor már nem is fog, ez legyen a szemed előtt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, de elég volt, ha jól értem. Beszéld meg vele ezeket, hogy miket érzel, miért érzel így, és mondhatod nyugodtan, hogy nem szeretnéd folytatni. Az együttjárás utáni "maradjunk barátok" átlagban nem működik, inkább jobb nem beszélni vele, mert akkor csak rosszabb lesz. Ebbe a kapcsolatba beleölhetsz még 1-2 évet, de nincs értelme. Sajnálom. De legalább felszabadulsz kicsit, élsz, barátnőzöl, és aztán úgyis lesz párod később, ha szeretnél. :)
2015. okt. 28. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Én igazából afelé hajlok,hogy egy kis szünet....de igazából,nem is az hogy ezek őt nem viselik meg/nem viselné meg. De neki sokkal nagyobb a tartása,önbecsülése mint nekem,simán kibírná ha x hónapig nem keresném,nem tudom hiányoznék e neki.Eddig is sokszor csak én harcoltam ki a folytatást :(
2015. okt. 28. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy szünet, olyan nincs! Mit vársz attól? Hogy nem találkoztaok két hétig, és ő addig hősszerelmesként fog epekedni, és hercegként visszatérni, amikor közölted, hogy egy darabig nem kérsz belőle? Nem lesz ilyen. Ugyanazok az emberek maradtok, ugyanazzal az élettörténettel és kapcsolati háttérrel, és ugyanazt az elfuserált kapcsolatot fogjátok folytatni, amivel mindketten csak az időtöket és egymásét raboljátok. Állj elé, legyél őszinte és eltántoríthatatlan. Utána meg fogsz könnyebbülni, nem pedig szorongani, hogy jajj, milyen lesz a szünet végén.
2015. okt. 28. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, ragaszkodtam érte, kapaszkodtam a +barátságba" - mert már csakaz volt. Fél évig nem szakítottam, mert hátha jobb lesz, de már nem szerettem (vagy hébe-hóba), zavart jó néhány dolga, de biztos pontot jelentett számomra.

Aztán egyik nap szakított velem, és még aznap haza is küldött (együtt éltünk nála).

Akkor nagyon fájt, de igaza volt, csak hüyítettük már egymást, kábé érzelmek nélkül.

Időt kérni pedig fszság, ő is kért, de csak gyávaságból mondta, hogy ne tnjön véglegesnek. Hitegeted vele a másikat, reményt adsz neki.

2015. okt. 30. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!