Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele, ha találtam valaki mást, de nem akarom megbántani?
Fél éve vagyunk együtt, de őszintén szólva talán soha nem szerettem őt. Nagyon odaadó és romantikus, sokat törődik velem, de valami hiányzik. Az a baj, hogy ő viszont nagyon szerelmes belém, tervezgeti a közös jövőnket és mindig velem akar lenni. De nekem ez már idegesítő. És nem is vonzódom hozzá, csak úgy teszek, ami már egyre nehezebb. Lett valakim két hónapja. Ő nem ennyire odaadó és figyelmes, de szerelmes vagyok belé és kívánom. A barátom viszont egy nagyon érzékeny srác, így nem tudom hogyan szakítsak vele. Eleve már az is problémás, hogy ha találkozni hívom és az elején mondjuk viszonzom a csókját, ha meg nem akkor meg az a fura. Tanácstalan vagyok :(
20l
...EZ mennyire rohadtul jellemző!
Inkább egy tahó, redneck, mint aki amúgy is ott volt és beleadott mindent.
PFUJ!
Felnőtt párkapcsolat, Magyarország, 2015.
Tudod, kislány, ott szúrtad el, hogy egy pillanatog is úgy tettél, mintha vonzódnál. Mi a pékf...ért jöttél össze valakivel, akihez nem vonzódsz?
Eddig is nagyon csunya játékot játszottál vele!
Nem akarod megbántani?
Megsugom! Nem fog menni! Nincs ilyen megoldás!
Állj elé! És mond meg neki, hogy hazudtál neki reggel, délben és este. És kérd a bocsánatát!
És Őt verte a sors veled. Te csak szánalmas vagy szimplán!
Akkor legfőbb ideje gerincet növeszteni és eléállni. Mindenképp meg fogod bántani. Talán a legjobb, ha őszintén elmondod, mennyire értékeled az erőfeszítéseit, és épp ezért azon voltál, hogy tényleg beleszeress, de ha fél év alatt nem sikerült, akkor már nem is fog. Inkább zárjátok le, mert nem szeretnéd húzni az idejét.
Az új pasiról lehetőleg hallgass, ne alázd meg még jobban, hogy nem elég, hogy nem szeretted egy percig sem, de mg ismerkedtél is közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!