Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele, ha találtam valaki mást, de nem akarom megbántani?
Fél éve vagyunk együtt, de őszintén szólva talán soha nem szerettem őt. Nagyon odaadó és romantikus, sokat törődik velem, de valami hiányzik. Az a baj, hogy ő viszont nagyon szerelmes belém, tervezgeti a közös jövőnket és mindig velem akar lenni. De nekem ez már idegesítő. És nem is vonzódom hozzá, csak úgy teszek, ami már egyre nehezebb. Lett valakim két hónapja. Ő nem ennyire odaadó és figyelmes, de szerelmes vagyok belé és kívánom. A barátom viszont egy nagyon érzékeny srác, így nem tudom hogyan szakítsak vele. Eleve már az is problémás, hogy ha találkozni hívom és az elején mondjuk viszonzom a csókját, ha meg nem akkor meg az a fura. Tanácstalan vagyok :(
20l
Én inkább nemminősítenélek téged.
Majd koppansz te még egy szép nagyot és megbecsülöd a jót, ami van:)
Azért vagy gusztustalan kérdező, mert soha nem szeretted és nem is vonzódtál hozzá, a saját szavaid. De összejöttél vele, mert éppen nem volt más, mert a magány vagy unalom ellen még a szemedben közepes is megteszi.
Ez vegytiszta önzés. És undorító, amiért fél évig játszottál az érzéseivel, csak hogy addig is legyen valaki aki majd körbeugrál.
fel a fejjel.
Ne húzd halaszd a dolgot. minden nappal csak növeled a keserűségéet, ezért ne várj. ne hazudj, mond meg neki hogy nem vagy szerelmes belé.
azt hogy már van valakid azért ne kösd az orrára.
És legközelebb vigyázz mit teszel!
sajnos ilyet nem lehet közölni a nélkül, hogy ne okozz fájdalmat.
Nem kell utálnod magad, csak legközelebb sokkal jobban oda kell figyelned. Az igazán nagy baj, hogy ilyen sokáig hagytad elfajulni a dolgokat, hogy már csak úgy teszel, mintha vonzódnál hozzá, és közben van valakid. Ez gyenge jellemre vall és változtatnod kell rajta.
Ha a srácnak jót akarsz, akkor minél előbb megmondod neki, nyíltan, egyenesen. Mindenképp rosszul fog esni neki, de minél tovább halasztod, annál rosszabb lesz. És tudd, hogy ezzel valószínűleg alaposan meg fogod sebezni az önbizalmát/önbecsülését, és többet ne tedd ezt senkivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!