Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele, ha találtam valaki mást, de nem akarom megbántani?
Fél éve vagyunk együtt, de őszintén szólva talán soha nem szerettem őt. Nagyon odaadó és romantikus, sokat törődik velem, de valami hiányzik. Az a baj, hogy ő viszont nagyon szerelmes belém, tervezgeti a közös jövőnket és mindig velem akar lenni. De nekem ez már idegesítő. És nem is vonzódom hozzá, csak úgy teszek, ami már egyre nehezebb. Lett valakim két hónapja. Ő nem ennyire odaadó és figyelmes, de szerelmes vagyok belé és kívánom. A barátom viszont egy nagyon érzékeny srác, így nem tudom hogyan szakítsak vele. Eleve már az is problémás, hogy ha találkozni hívom és az elején mondjuk viszonzom a csókját, ha meg nem akkor meg az a fura. Tanácstalan vagyok :(
20l
"Ő nem ennyire odaadó és figyelmes, de szerelmes vagyok belé"
Mert ő bunkó és a bunkókat szeretik a nők. Itt az újabb bizonyíték erre.
szóval inkább olyan aki inkább fing-morzejelkekel mondja el hogy mennyire csodás az idő veled és röhög "höhöhö" - csak bírd majd el a kőbányais rekeszt.
Nagyon bejön neked e at új világrend... "easy come easy go"...
Kedves kérdező!
Én nőket nem szoktam csúnyán kiosztani, de te egy aljas, gerinctelen, alattomos, szemét tetű vagy! És ne is csodálkozz magadon, hogy itt mindenki lesajnál és megvet téged. Ezt megérdemled.
Egyáltalán, minek kezdel bele egy kapcsolatba, ha nem is vonzódol az illetőhöz? Talán mert viszketett a puncid? Vagy hogy, miért? Egy retardált sexre kiéhezett nő csinál ilyet csak. Valami nagy gebasz van a te fejedben az tuti. És még mellette kavarsz egy másikkal is.
Ne tanácstalan legyél, hanem egyenes és őszinte, ha már egyszer hülye vagy, mint a rajzszög. Tálalj ki neki, mondj el neki mindent szépen. Biztos rosszul fog neki esni, de ezt meg kell tudnia. Neked nem párkapcsolat való, hanem egy alapos önértékelés, hátha benő majd a fejed lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!