Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy túllegyek rajta?
Megéri egy olyan csaj miatt tönkretenned magad, aki nem akar téged, és szakított veled?
Ő nagy ívben lesz..rja, hogy veled mi van!
És te miatta akarsz szenvedni? Élvezed, hogy gyomorgörcseid vannak miatta?
Kapj már az agyadhoz ember! Ezzel az erővel akár öngyilkos is lehetnél bánatodban ha ennyire gyenge jellem vagy, ha nem tudsz túllépni a múlton!
Foglald le az agyadat, hogy ne gondolkozz, ha szükséges töröld le fb-ról, menj a haverjaiddal szórakozni..stb.
Gondolom dolgozol, akkor temesd magad a munkába, az is lefoglal téged!
jaj az egyes számú szociáldarwinista; igen biztos szenvedni akar, meg legyen túl rajta.... Milyen jó szabály, eddig nem is gondoltam rá hűűűűűűű! Most már túl is vagyok rajta csiribí csiribá. Nem gyengeség a kötődés.
Ez a fórum rajtad, kérdező, mellesleg nem fog segíteni. Mivel te magad is tudod mit kell tenned, erőt meg tudunk neked szellemidézni. Szóval csak kövesd egyes számú tanácsát azzal együtt, hogy ne válj olyanná. Szerintem.
Velem is ez a helyzet, sajnos 1 hónapja elhagyott a barátom, és én egyszerűen nem tudok másra gondolni. Facebookon én is látom, mert még ismerősök vagyunk. Fáj mikor látom fent, de ki kell bírnom hogy nem írok rá...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!