Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, közös baráti kör - hogyan tovább?
A barátommal - vagyis inkább exemmel - nagyon kevés "külön" barátunk van, a legtöbben közös haverok. A héten szakítottunk, de egy tegnapi kis összejövetelre még mindketten elígérkeztünk, így elmentünk együtt. A barátaink akkor tudták meg, hogy szakítottunk.
Nos, a párom régebb óta ismeri őket, és vele laknak egy településen, így ő nem kérdés, hogy közéjük fog-e tartozni ezek után.
Nos, mivel én is évek óta járok össze velük, ezért nem egyszerűen "a pasim haverjai", hanem az enyémek is. Mondták tegnap, hogy remélik ettől még járok majd hozzájuk.
Viszont nem tudom, hogyan. Az exem azt akarja hogy legyünk barátok, és tudom hogy teljesen komolyan gondolja. Én viszont még mindig szerelmes vagyok belé... És így elég nehéz lenne a közelében lenni.
Jól sejtem, hogy elvesztettem a baráti körömet? :/ Mi lenne a megoldás?
"Mi lenne a megoldás?"
A helyzet kulturált, felnőtt kezelése. Ha mindketten megfeleltek ezeknek a feltételeknek, baj nem lehet.
Az a helyzet hogy a mi társaságunkban is történt szakítás. Bár kulturáltan zárták le, nem sikerült súrlódás nélkül megoldani velük a baráti találkozókat, nem is kell erőltetni.
A fiú jött, lány meg mindig azt hitte hogy csak utána kajtat, szánalmasnak nézte, a fiú becsajozott egy bulin mert féltékennyé akarta tenni picit exet abból hiszti stb stb.
Szóval ezt a szakítás után barátság dolgot a bandán belül elég nehéz kezelni ha még vannak érzelmek valamelyik fél részéről. Szerintem egyenlőre találkozz velük a barátod nélkül. Közöld velük hogy te még kicsit sérült vagy, ha tényleg a barátaid akkor megértik. Ne beszéld ki nekik az exed, ne kérdezősködj róla, így tudod csak a jó viszonyt fenntartani. Ha ez nem megy akkor keress másik társaságot, úgy te is könnyebben felejtesz.
Én azóta nem megyek velük sehová, és a barátnőmmel is megszakítottam a kapcsolatot. Szr, de ez van.
Úgyhogy most nincsenek barátaim, de mindegy... majd találok másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!