Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ekkora a szerelem, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora a szerelem, vagy ez csak magamutogatás?

Figyelt kérdés

Volt párom szakítás után elég hamar összejött egy csajjal,de mellette engem is folyamatosan keresett, tartottuk a kapcsolatot.Folyamatosan nyavalygott, hogy mekkora fos, a lány milyen anyagias, karrierista.....

Aztán szakítottak. Összejött egy másikkal, azzal is volt egy darabig, nyaralgatás, minden, majd láttam, hogy ezen a közösségi oldalon, hogy megint az elsővel kavar.Majd megköszöntött a szülinapomon, és megint elkezdte, hogy neki mennyire fos minden....Majd 2 napra rá, telecseszte a facebookot közös képekkel.Fura mert sosem használta az oldalt,most meg lassan ez lesz az élete.Sosem tette plénum elé a kapcsolatait, mert azt mindig magánügyének érezte.Rosszul esik,főleg azok után ahogy nyilatkozott a kapcsolatról.Maga az a szitu, hogy mással van nem zavar, de sajnos az, hogy ezt így mutogatja és felvállalja valahol az önértékelésemnek árt.És megkérdőjeleződik ezáltal minden, amit ő maga képviselt.Kifordult a saját személyiségéből.

2015. szept. 27. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
O mar nem az az ember akit te ismersz, nem kene meghallgatnod a nyavogasait
2015. szept. 27. 11:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem, és nem is teszem, csak vannak szituk, pl egy szülinapi köszöntő, amiben elkezdi, és már ki is mondta mielőtt leállítanám.Csak ami ebben a kérdésben engem zavar, és ezért is vagyok kíváncsi véleményekre, hogy mindig így jártam.Hosszú kapcsolataim voltak, majd vége lett, és sosem az érzelmek hiánya miatt, majd a pasik az első lányt megragadták, egyből házasság, nála pedig ez a magamutogatás ami ledöbbent.Hogy ennyire félreismertem őket.
2015. szept. 27. 11:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért csinálja,mert látja,hogy még mindig felkavar,amit tesz vagy mond.Pont ezért le kéne szarnod végre,és nyugalmad lehetne.Nem kötelező hallgatnod a nyavalygását,követned az életét,van rá mód és lehetőség,hogy mindezt elkerüld.
2015. szept. 27. 11:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát ha ezért van akkor ez elég szánalmas.Amúgy tettem, letiltottam a francba:)
2015. szept. 27. 11:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Ekkora szerelem. Ilyenkor szoktak valtozni az emberek. Fejlodni. Regen biztos teged is szeretett, de most mar a mostani baratnoje a legfontosabb neki.
2015. szept. 27. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Mégis mi lenne ez ha nem kirakat kapcsolat, neked panaszkodik , közben meg olyan képeket posztolgat amin minden rendben van, nem kell ezen meglepődni. A face tele van ezzel , nem csak ő van így vele hanem nagyon sokan. Képeket tesznek fel amin mások irígykedhetnek, mert ugye a saját kudarcunkat nehéz felvállalni, ne adj isten tenni ellene valamit. Ezért hanyagolom a facebookot mostanában, régebben teljesen más volt szerintem. Most meg mindenki olyan kib.szott értékesnek okosnak boldognak szépnek állítja be rajta magát. Szó szerint amit irtál , az érzi rosszul magát aki normális életet próbál élni , amikor meglátja ezeket a húdeszuperboldogokvagyunk kirakati képeket.
2015. szept. 27. 12:35
 7/13 A kérdező kommentje:
5#-re válaszolnék.Igen, ha az ember ilyet lát, akkor azt gondolná, ez szerelem.De nekem az furcsa, és nem nevezném fejlődésnek, ha valaki lefosozza a saját kapcsolatát, és ezzel egy időben majomkodik egy közösségi oldalon.Nekem inkább ez olyan szitu, hogy letakarom a szart szép csipketerítővel, de attól az még szar marad.Nekem ez kicsit ilyen.
2015. szept. 27. 13:12
 8/13 A kérdező kommentje:
6#-ra válszolnék.Minden tiszteletem, a számból vetted ki a szót!
2015. szept. 27. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen, ez valószínűleg az. Hogy változik-e, vagy nem, az rajtuk múlik. Az is lehet, szakítanak és majd idővel talál valaki mást, akit tényleg megszeret. Aztán már nem fog írogatni.

Nem valószínű, hogy visszakapod.

2015. szept. 27. 13:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Hàt nem is szeretném visszakapni.De azt sem akarom érezni hogy ami volt az kamu.Ez bàntana a leginkàbb.
2015. szept. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!