Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csajok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatotokért, ahol szerelmesek voltatok,és sokáig is tartott, visszavágytok?

Volt olyan,hogy ellaposodott, szakítottatok és újra összejöttetek? És jó lett utána?

2015. szept. 24. 14:49
 1/4 anonim válasza:
Az első nagy szerelmemmel többször is újra kezdtük, de sosem volt és nem is lesz már a régi. Nem vesztünk össze, most haverok vagyunk :)
2015. szept. 24. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem bele, erre folyton kicseszett velem, hazudott, többre tartotta az idióta netes világát. Sorolhatnám a kedvességeit. Elintézte hogy kiszeressek belőle. Dehogy kéne megint! Ne viccelj már. ..
2015. szept. 24. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

En nem szakitottam a nagy szerelmemmel, sose tartottunk szunetet es veszekedni se tul gyakran szoktunk. 3,5 eve vagyok vele makom volt,hogy elsore megtalaltam :)

18/L

2015. szept. 24. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyom vissza. Szep volt egy darabig, de okkal lett vege.
2015. szept. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!