Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete szakítottam az exemmel. Azóta mindennap ír facebookon, hogy mi újság, mit csináltam ma stb.

Még nem nagyon vagyok rajta túl. Szerintetek azt akarja elérni,hogy ne is legyek túl rajta?

Volt már veletek úgy,hogy szakítás után beszélgettetek sokáig, aztán egyszer csak elkezdtétek azt érezni,hogy jó lenne újra összejönni vele?

#ex #újkezdés
2015. szept. 22. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Döntsd el, hogy akarsz-e tőle még valamit, vagy sem. Ha nem, akkor ezt vele is nyíltan és egyenesen közöld és kérd meg, hogy ne keressen tovább. Az ilyen ragtapasz kapcsolatok nem vezetnek sehová. Otthagytad, mert nem akartál vele lenni. Akkor most miért is húzzátok a rétestésztát?
2015. szept. 22. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Amíg tart ez a beszélgetős időszak addig végig van ez az érzés, hogy újra összejönnél vele (szerintem). Abba fogja hagyni egy idő után ha már lesz más neki, de az is lehet, hogy csak jó érzés neki, hogy tudja mi van veled..
2015. szept. 22. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!