Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve szex nélkül. Ti "válnátok"?
Sziasztok!
20 éve élek együtt a párommal, akivel 10 éve nem voltunk együtt.38 évesek vagyunk. Ettől függetlenül mindenben megértjük egymást, de a szex soha nem működött igazán. Nincsenek gyerekeink (hogy is lennének), és házasok sem vagyunk. Van egy szép házunk, autónk, jó munkánk. A párom azt mondja, hogy neki nem fontos a szex, és ha soha nem is fekszem le vele, neki úgy is jó.
Vélemény?
#1 +1 :D
Szerintem kérdező, a párod 10 éve megoldja mással.
Véleményem megegyezik az első hozzászólóéval.
38 éves vagy, és 10 éve nincs szex? Ha Neked így jó, maradj.
Ha nem jó, menj! Sokat ne gondolkozz rajta!
Ez valami vicc ?
Ha van barátnőm napi kétszer szexelek vele.
Ha valamilyen oknál fogva nem akarna velem lefeküdni 1 héttel később elhagynám.
Még jó hogy nincs gyereketek így nem kell szétfűrészelni őket válásnál.
ki van zárva
de ha nálatok működik,akkor ti vagytok a nagy kivétel
Azért ez durva. Minden oké a barátoddal mentálisan? Vagy netalántán aszexuális lenne?
Én tapasztalatból tudom, hogy ha indokolatlanul egy hétnél tovább tart a szexmentes időszak, akkor ott hatalmas probléma van a kapcsolattal és ha nem tudom helyrehozni a dolgot, akkor jobb továbbállni.
Nemrég tettem fel egy kérdést ebben a témakörben, igaz, ott még nem telt el 10 év, és gyerek is van, de hasonló a probléma.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
Nem vagyok a történet egyik szereplője sem, de én válnék, még gyerekkel is, gyerek nélkül meg biztos, hogy nem élnék aszexuális kapcsolatban.
Ha nektek így jó...szerintem semmi probléma vele.
Nálunk is ritkán van szex... a szextől sokkal jobb programunk is van. :) Mindketten hűségesek vagyunk és boldogok. Ja, és teljesen normálisak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!