Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés

a baratommal ket evig voltam egyutt es mar ket honapja hogy szakitottunk.

Sokat gondolok ra, hianyzik is nagyon de tudom hogy jol dontottunk hogy vege lett mivel nagyon sokat veszekedtunk es sosem mondtuk egymasnak hogy szeretlek, pedig mindketten szerettuk egymast.

Es most ket honap utan is nagyon hianyzik de nem erzem hogy szeretnem mar. Es nem is tudnek hozza bujni meg ilyenek , mert valami fele "undor" van bennem, viszont a ket ev csak ket ev, es minden lepeserol tudtam. Az eletem resze volt, a csaladja a masodik csaladom volt es oketis nagyon szerettem.

nagyon rossz most hogy azt sem tudom mi van vele, tudjatok o rendor es nagyon feltem mivel hataron dolgozik es manapsag eleg fura dolgok mennek ott. Nagyon szeretnek vele beszelni hogy hogy van meg hogy miujsag vele, es hogy vigyazzon magara meg csak ugy altalanossagban szeretnem tudni hogy mi van vele.

De felek ha irok neki annak veszi hogy akarok tolle valamit, ezert is tartok egy kicsit ettol. Viszont rossz ez a tetlenseg mert nekem nagyon fontos meg most is es az is marad, es szeretnem tudni jol van e.

2015. szept. 19. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Te még szereted, hiába is tagadnád le. 22/F
2015. szept. 19. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges, viszont a szandekom nem az hogy ujra egyutt legyunk hanem hogy tudjam mi van vele :) egyebkent 19 eves vagyok es lany, o pedig 20 ha ez szamit bar nem hiszem :)
2015. szept. 19. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem számít, de mindenképp írj neki. :)
2015. szept. 19. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy visszairna, nem haragbol valtunk el es nagyon rendes volt velem mindig, mert en voltam az elso hosszu kapcsolata a tobbi 1-3 honapos volt. :) dee felek felreertene a dolgokat es hujenek nezne hogy probalkozok:(
2015. szept. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!