Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? (többi lent)
Létezik-e hogy egy boldog kapcsolat, minden vita vagy egyéb előjel nélkül 180 fokos fordulatot vesz és kihűl egyik napról a másikra? (harmadik személy NÉLKÜL!)
Az egyik fél minden előjel nélkül kiszeret (vagy megutálja) a másikból és ezt nem hajlandó megbeszélni, hanem magába folytja, nem szól a másikhoz és azt várja, hogy (a még szeretető) másik fél mondja ki a végét. A találkozás munka miatt mindennapi, de a kommunikáció teljesen megszűnt (más emberekkel nem), az egyik fél próbálkozik a másik mindig elutasítja legyen az találkozás vagy ebédmeghívás.
Esetleg ez csak egy átmeneti helyzet? Vagy ez már a biztos vég?
Én mindent (megpróbáltam) megtettem amit meg tudtam, problémáját sose jelezte felém a fenti helyzet viszont előállt. Én is kérdésekkel vagyok tele de amikor rákérdezek, hogy én valami rosszat tettem vagy megbántottam csak annyi választ kapok, hogy "nincs semmi baj", a viselkedése mégse ezt mutatja... Nem értem a nőket, első kapcsolatom és úgy érzem ha ennek vége lesz (ilyen módon) nem is fogok tudni új kapcsolatba belemenni, lelkileg megtört ez az egész, férfiként itthon ülök és sírok gyerek módjára, mivel én szeretem és annyit nem hajlandó mondani hogy xyz okból haragszom rád.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Esetleg lehet hogy a fenti helyzet csak átmeneti?
Nagyon fáj az egész, egész nap csak ezen pörgök és tényleg nem tudom hogy mit tehettem...
Az hozzá tartozik hogy a mindennapi munka során nem kerül csak akkor amikor én kettesben szeretnék vele lenni.
Tehát: ha valahol le kell ülnünk, vagy esetleg csoportokba kell dolgozni akkor nincs ellenére a közelemben lenni vagy velem dolgozni. (mások nem tudnak erről a kapcsolatról így nem hiszem hogy "színjáték")
A kerülés a fent leírt például "menjünk el sétálni" helyzetnél áll elő ahol azt mondja hogy nincs kedve. (de az elmúlt időben sosincs kedve és ez az ami bánt...)
Nem latod a fatol, az erdot sajnos.
Ilyen nincs, valami elozmenynek kelett tortennie, h nem akar velee kettesben lenni, legalapvetobb dolgot nem akarja veled, azaz 'setalni', olyan nincs, h sosincs kedve.. vagy van 3.szemely, vagy nem szeret mar, tudja, h szereted, barmit megtennel erte, es csak kihasznal.. az a baj, h te 'most' vagy neki, aztan majd talal mast. Es ezt nem rosszbol mondom, de hidd el, h ez igyvan. De drukkolok, h ne talaljam el.! Komolyan ulj le vele, es beszeljetek, mert ez igy nem kapcsolat ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!