Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem szakítanom kellene, de hogy?
24 éves férfi vagyok 3 éve vagyok együtt egy lánnyal,de egyre jobban csak azt érzem hogy ez már nem olyan mint régen. Próbálgattam bebizonyítani magamnak hogy jaj csak ilyen csak rossz a hangulatom vagy ilyenek , de már 3-4 hónapja ezt érzem.
Nem is keresem annyira a társaságát, régebben nem láttam 2-3 napig "megvoltam halva" most már 1 hét után talán hiányolom kicsit bár nagyon ritka h nem találkozunk 2-3 napig is nem hogy 1 hétig, de volt rá már példa.
Lehet néha bunkózok is már nem tudom kívülről jobban meglehetne figyelni. Még így is szeret és ebből is látszik hogy ő mennyire, én meg olyan rosszul érzem magam emiatt. Nem akarom megbántani, de nem is akarom hogy mellettem legyen úgy hogy igazából talán olyannal is lehetne aki úgy érez iránta mint ő irántam. Ezt most elég nehéz volt leírni (főleg mert elég féltékeny típus vagyok).Lehet ezután nem is találok senkit aki szeretne főleg így,de úgy érzem még így is meg kellene ezt tennem.
Ez az első komolyabb kapcsolatom , még sose szakítottam senkivel és velem se senki.
Szakítani is meg kell tanulni.
Legyél férfi és mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!