Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam nőnek a párom mellett. Szakítanom kellene?
Sok éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, a szex is jó, sosem fordult elő megcsalás egyik oldalról sem. Valahogy mégsem érzem nőnek magam mellette, talán azért, mert nehezen tudja kimutatni, hogy szeret.
Régóta gondolkozom ezen, nem vagyok benne biztos, hogy így szeretném leélni az életem. Pedig elvenne feleségül, és nagyon jó barátok is vagyunk, de mégis valami hiányzik... Segítsetek.
(30+/N)
Mi nem tudunk segíteni. Rajtad az tudna segíteni, ha nem itt tennéd fel a kérdést, hanem őszintén megbeszélnéd vele a problémáidat.
Amit le se írtál ide. Az, hogy "nem érzem magam nőnek mellette" ez csak egy üres mondat, főleg, hogy a szexuális életetek is rendben van. Gondold végig, és beszéljétek meg őszintén. Magaddal is legyél őszinte. Miért gondolkozol a szakításon?
Sokszor próbáltunk már beszélni erről, de valahogy nem érti. Többször kértem, hogy engedjen el, mert menni szeretnék, de nem enged.
Nyilván nem hoztam még meg a döntést, ezért kértem segítséget.
Az írásod alapján mindig hiányolni fogsz belőle valamit.Adj egy legutolsó esélyt, hogy megváltozzon, bár ha nagyon belefáradtál már,akkor felejtős a dolog és jobb ha mész....
Plusz elvenne feleségül...mire vár?Tapsra? Te mit szeretnél?Mond el neki, hogy nem érzed magad mellette nőnek és ez kellemetlen.....talán mert őt sem érzed már ez miatt férfinak!
Szia,
ha a szex oké és barátok is vagytok, akkor a hibát magadban kell keresned. Mi az, ami segítene abban, hogy nőnek érezd magad? Mi az, ami miatt egyáltalán nőnek érzed magad?
Nem leosztani akarlak, de tényleg ideje, hogy ezeket a problémákat valahogy megoldd a saját elgondolásod alapján és ne mások tanácsa szerint. Mégpedig azért, mert sajnos ebből a pár mondatos kérdésből nem igazán tudjuk kívülállóként megállapítani a probléma gyökerét.
Két dolgot tehettek: vagy komolyan, őszintén, de nem vádlóan átbeszélitek a problémát és közösen, teljes erővel és akarattal elkezdtek dolgozni a megoldáson, odafigyeltek egymás igényeire. Vagy ha végképp nem sikerül, akkor jobb külön folytatni, ne éld le az életed egy olyan kapcsolatban, amiben boldogtalan vagy.
34/N
Én azt hiszem kicsit értelek,sőőőőt! Ismerős a szitu!
Nincs bizonyságod arról, hogy nő vagy mellette. Gondolom nemcsak a takarítás, hanem pl mikor kicsinosítod magad,akkor felmerül benned a kérdés, hogy miatta csinálod, mert neked akarsz tetszeni/ vagy alapból magad miatt is csinálod, mert általában szeretsz csinosabban kinézni/ vagy pedig már nyűgként éled meg,mert felesleges a párodnak kicsinosítani magad,ha észre sem veszi? Erre mit válaszolnál?
Szükséged van tőle elismerésre kicsit, ugye? Vagy ha működik a szex,közben nem szóltok semmit, illetve nem fejezi ki szavakkal, hogy jólesik neki stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!