Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam nőnek a párom mellett. Szakítanom kellene?
Sok éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, a szex is jó, sosem fordult elő megcsalás egyik oldalról sem. Valahogy mégsem érzem nőnek magam mellette, talán azért, mert nehezen tudja kimutatni, hogy szeret.
Régóta gondolkozom ezen, nem vagyok benne biztos, hogy így szeretném leélni az életem. Pedig elvenne feleségül, és nagyon jó barátok is vagyunk, de mégis valami hiányzik... Segítsetek.
(30+/N)
#10-es, te értesz engem, köszönöm!
Mostanában megölelem néha, mert ő sohasem ölelt meg, de erre azt mondja, hogy ha nem várom meg, amíg ő kezdeményezi, akkor még ritkábban fog :( A semminél nem lehet ritkábban ölelkezni :(
#10es vagyok:
Igen,akkor ő talán túl zárkózott típus lehet... sajnos nehéz ilyeneken változtatni,mert ezek alapvető dolgok lennének egy párkapcsolatban..Én úgy gondolom...
Kicsit rajtad múlik már a kapcsolat. Szerintem végy egy mély levegőt és mond el neki utoljára kerep-perec, hogy mire vágysz...van akiből pl sose lehet kihúzni semmit,se szavakat se tetteket! Egy idő után fárasztó,ha hiányzik valami plussz...légy vele őszinte,és magadhoz is!
Köszönöm!
Mindenkinek megy a zöld kezecske, hasznosságtól függetlenül ;)
Harminc elmúltál és még ábrándokat kergetsz, mint egy fruska.
Igazából rohadtul jó dolgod van, hogy csak annyi a bajod, hogy nem éreztetik veled elégszer, hogy nő vagy.
Ha lenne komoly problémád nem kellene felnagyítanod a kicsiket.
Elfogadom, persze. Tény, hogy fiatalabbnak érzem magam a koromnál :) És az is tény, hogy nem feltétlenül a párom hibája.
Egy ideje már nem sikerül továbbjutnom ezeken a gondolatokon, ezért kértem segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!