Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem magam nőnek a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem magam nőnek a párom mellett. Szakítanom kellene?

Figyelt kérdés

Sok éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, a szex is jó, sosem fordult elő megcsalás egyik oldalról sem. Valahogy mégsem érzem nőnek magam mellette, talán azért, mert nehezen tudja kimutatni, hogy szeret.

Régóta gondolkozom ezen, nem vagyok benne biztos, hogy így szeretném leélni az életem. Pedig elvenne feleségül, és nagyon jó barátok is vagyunk, de mégis valami hiányzik... Segítsetek.

(30+/N)

2013. nov. 10. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
neked helyett neki-t akartam írni boccs!
2013. nov. 10. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:

#10-es, te értesz engem, köszönöm!

Mostanában megölelem néha, mert ő sohasem ölelt meg, de erre azt mondja, hogy ha nem várom meg, amíg ő kezdeményezi, akkor még ritkábban fog :( A semminél nem lehet ritkábban ölelkezni :(

2013. nov. 10. 14:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem szexre értem, természetesen, hanem a hétköznapokban is szeretem érezni, hogy szeret...
2013. nov. 10. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#10es vagyok:

Igen,akkor ő talán túl zárkózott típus lehet... sajnos nehéz ilyeneken változtatni,mert ezek alapvető dolgok lennének egy párkapcsolatban..Én úgy gondolom...

Kicsit rajtad múlik már a kapcsolat. Szerintem végy egy mély levegőt és mond el neki utoljára kerep-perec, hogy mire vágysz...van akiből pl sose lehet kihúzni semmit,se szavakat se tetteket! Egy idő után fárasztó,ha hiányzik valami plussz...légy vele őszinte,és magadhoz is!

2013. nov. 10. 14:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mindenkinek megy a zöld kezecske, hasznosságtól függetlenül ;)

2013. nov. 10. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Végig olvasva mindet, igen, a 10-es ill. itt a 14-esnek van nagyon igaza. Másképp nem megy. Remélem minden rendben lesz veled. Hajrá!
2013. nov. 10. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Harminc elmúltál és még ábrándokat kergetsz, mint egy fruska.

Igazából rohadtul jó dolgod van, hogy csak annyi a bajod, hogy nem éreztetik veled elégszer, hogy nő vagy.

Ha lenne komoly problémád nem kellene felnagyítanod a kicsiket.

2013. nov. 10. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
az a te hibád, ha nem érzed magad nőnek, arról nem a pasid tehet. Csak ezt akarod magadnak bemesélni, hogy könnyebben szakítsál vele.
2013. nov. 10. 14:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Elfogadom, persze. Tény, hogy fiatalabbnak érzem magam a koromnál :) És az is tény, hogy nem feltétlenül a párom hibája.

Egy ideje már nem sikerül továbbjutnom ezeken a gondolatokon, ezért kértem segítséget.

2013. nov. 10. 14:39
 20/20 anonim ***** válasza:
gondolom nem kapsz elég visszaigazolást a felől, hogy fontos vagy neki. ha egy bejárónőnek érzed magad, akkor gondolom nem túl hálás neked azért, hogy körbeugrálod, vagy neki te alapból, meg az, hogy szeret az csak egy szó így leírva. de ha mindene te vagy akkor szinte bármikor szívesen megölel, mert örül neked, s jól érzi magad a közeledben. ez az el venne feleségül is eléggé úgy hangzik így, mintha ő egész nap a fotelben ülne, s jólvan te jó leszel neki, mert körbeugrálod, mindent meg adsz neki. s ezért megtartana. csak közbe meg te veszel el, mert te alig kapsz cserébe, ezért nem érzed magad nőnek. mert szinte csak egy tárgyként tekint rád, akit használ, s ki használ :S meghiszem, hogy így nem szeretnéd leélni az életet, mégha jól el is tudok beszélgetni mint barát. akkor inkább legyetek barátok.
2013. nov. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!