Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Kezd nagyon kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezd nagyon kínos lenni a helyzet

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok. 24 éves koromban szakítottam az életem szerelmével. Olyan szerelmes sose voltam mint akkor, lehet sose leszek már. Ragyogtam a boldogságtól, mindent megtettünk volna egymásért a párommal. 16 éves korunkban jöttünk össze, majd szakítottunk és utána alakul ki a legnagyobb szerelem, ami később tényleg tombolt 4 évig.

Majd jött a mélypont, kikészítettük egymást, nagyon ronda veszekedéseink voltak szóval szakítottunk.

2 évig nagyon a padlón voltam, főleg hogy megtudtam hogy megnősült és lett egy csodaszép kislánya.

Erre mit ad Isten tavaly elköltöztem, és kb 1 hónapra rá észrevettem, hogy abba az utcába lakom, ahol az exem a pici családjával. Oké. Gondoltam semmi gond, régen volt felnőttek vagyunk. Na ez így is történt, teljesen közvetlenül tudtunk/tudunk beszélni, de eszembe se jutott hogy esetleg újra lehetne valami. Viszont az a baj, hogy amióta megismertem a kislányát, azóta a kislány szó szerint rajong értem. Sír ha nem lát, hisztizik ha épp nem jöhet át hozzám.

És hát így folyamatosan az exemmel is találkozok, és totál kétségbeejtő, hogy pl. Elhív a Balatonra, hogy menjek velük... Nem tudom rendben van e a házassága, eszembe se jutna megkérdezni mert nem célom szétszakítani a családot. De egyszerűen valahogy mindig együtt vagyok velük. A kislánnyal meg az exemmel. És még ha semmit se akarok tönkretenni, azért az az érzés amit éreztem, még mindig bennem van valahol mélyen. És lassacskán tör felfele...

És lehet beképzelem, de mintha az exemnél is ezt érezném. Össze vagyok zavarodva. Mit tegyek?

2015. aug. 17. 22:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a válaszod. Igen azt próbálom tenni. Próbálom kerülni őket, ami elég nehéz a kislány miatt, mert kb folyamatosan rajtam akar lógni.

De majd lesz valami. Csak elég sz*r ez így. :/

Az exemet meg már rég kerülni próbálom, de valahogy nem hagyja.

2015. aug. 17. 22:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Jólvan legeslegutolsó :) bizonyára fantáziálok. Most is épp egy szivárványról írok neked
2015. aug. 17. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Nekem gyanús, hogy esetleg be akarnak vonni egy jó kis hármas szexbe. Érdemes lenne rákérdezni a feleségnél, hogy mit szólna hozzá ha elmennétek hárman swinger klubba, szerintem már szétveti a vágy. Én is voltam hasonló helyzetben, végül hatalmas szexpartit csaptunk hármasban.
2015. aug. 17. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Ez a legvalószínűbb, komolyan, még a kislányt is hozni akarják, mi? :DDD
2015. aug. 18. 05:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ott szúrtad el, hogy nem tartottad velük a távolságot. Egy utcában laktok. Nagy kaland. Ha szembejön, akkor köszönsz és annyi. Nem barátkozol a kislányával, a feleségével, és ha mégis megállít, akkor az időjárásról beszélgettek lehetőleg. Persze mostmár veszett fejsze nyele. Lassan építsd le ezt a kapcsolatot a családdal. Nem kell hirtelen elvágni minden szálat, mert az feltűnő, és esetleg olaj lehet a tűzre, pl. a férfi részéről, mert rájön, hogy nem közömbös a számodra.
2015. aug. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!