Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy heverjem ki?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel tegnap szakítottunk :(

10hónapig voltunk együtt,egyszerűen rossz volt, a viselkedése szempontjából, másrészt az örökös féltékenykedés volt a gond.Ne tudjátok meg mennyire padlón vagyok, el kellett engednem, holott szerettem volna vele lenni, mai napig szeretem, ez a lehető legrosszabb érzés! Mit csináljak?

2015. aug. 16. 11:50
 1/6 anonim válasza:
Igyál whiskey-t meg vodkát, holnapra azt se fogod tudni hogy szakítottál a barátnőddel.
2015. aug. 16. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazán csak akkor leszel túl rajta, ha találsz nála jobbat. Addig is kell legalább egy hónap hogy elfelejtsd. Addig azzal töltheted az időd, hogy tervezed, hogyan ismerkedj meg az újjal.
2015. aug. 16. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát mivel a szexualitás témakörbe raktad, gondolom dugni szerettél csak vele.

Ennek megoldása hogy keresel más lányt.

Hello

2015. aug. 16. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal: a leghatékonyabb módszer, ha találsz egy másik lányt !
2015. aug. 16. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
ha tényleg szeretted akkor idő kell neki, kinek mennyi, nekem sok mindig
2015. aug. 16. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
várj egy kis időt, míg ő is gondolkozik. Ha szereted próbáljátok meg újra, ha ő is tanult a dologból változni fog hidd el! Nálunk bejött.
2015. aug. 16. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!