Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Dobtak már 3. miatt de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtak már 3. miatt de a másikfél megbánta és később megkeresett milett a vége?

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Volt ilyen csak en szakitottam mert megtudtam a harmadikat (Amugy Se volt szerelem, az egesz ket napig tartott).

Egy evvel kesobb visszajott a srac (aki mellesleg elotte es utanna is nagyon Jo baratom volt) Es bocsanatot kert meg mondta,hogy nagyot hibazott.Pont mikor jottt epp a baratommal telefonaltam, mondtam,hogy mi a szitu o meg azt mondta: ha akar toled valamit mond meg neki,hogy udvozli a halalanak oka :D En megbocsajtottam neki mert ismertem milyen, de megmondtam neki hogy nekem azota Lett egy komoly kapcsolatom es szeretem a baratom. O meg csak annyit mondott hogy orul,hogy egy ilyen Jo baratja boldog es ha csalodast okoz nekem a baratom hivjam es lerendezi :D

Mikor elment ez az "ex" en csak ultem es rohogtem,hogy azt is megeltem, hogy ket fiu ossze akarjon verekedni ertem :D

18/L (3eve tortent a dolog)

2015. aug. 16. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Én már szakítottam 3. fél miatt (nekem jött be a képbe valaki), és nem mondhatnám, hogy megbántam volna. Ha már valaki bele tud férkőzni egy kapcsolatba, akkor ott már a kapcsolattal (vagy legalább a benne szereplőkkel) is baj van, és ha én éreztem annyival jobbnak az új személyt, hogy lelépjek a kedvéért, akkor onnan már nem akarnék visszatáncolni.

Persze, mindez ha megtörtént volna, őszintén, én nem tudtam volna tisztelni az exem, ha ezek után visszafogad. És ha lenézem, nem tartom semmire, akkor ismét halálra van ítélve a kapcsolat.

Visszagondolva egyszer már volt, hogy az egyik exem csalt egy hónapig, majd végül szakított. Amennyire én tudom, azóta is azzal a nővel van együtt. Inkább az önérzetemben sértett a dolog, mert onnantól kezdve, hogy megtudtam, valaki más is volt a képben, én nem tudtam őt hiányolni vagy bármilyen érzelmet a megvetésen kívül táplálni iránta. Ez az eset csak azért más, mert annyira nem volt erős a szerelem részemről sem. De az biztos, ha idővel megkeresett volna, biztos, hogy páros lábbal rúgom ki az ajtómon.

2015. aug. 16. 11:03
 3/3 Blade Bone ***** válasza:
79%
Kétszer is volt ilyen, és el zavartam őket mert nincs szükségem ilyen emberekre. Egyék meg amit főztek, ha azt hitték mással jobban el lesznek. .. .
2015. aug. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!