Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kellene tennem? Visszafogadjam? 17f
Figyelt kérdés
A fiúm szakított velem, mert más kellet neki. Nem sokkal késōbb felkeresett hogy járjunk. Én még mindig szeretem. Visszafogadjam?2015. aug. 10. 09:08
1/9 anonim válasza:
Kihasznál csak, ha neked ez kell...
2/9 anonim válasza:
Ha beismeri, hogy hiba volt és nem jelentett semmit, akkor igen, ha meg tudsz birkózni ezzel. Ha látod rajta,hogy csak arra kellesz neki, mert éppen nincs más, akkor ne.
3/9 anonim válasza:
Milyen kényelmes már hogy ha tövig akarom mártani a farkam egy jó meleg nedves punciba ami történetesen nem a barátnőmé, akkor fogom magam és szakítok velem, majd miutàn a másik csajt addig dugtam míg meg nem telt, jövök vissza hogy meggondoltam magam, és nem az van hogy elhajt a halál retkes faxára, hanem még el is gondolkodik rajta, és feltesz egy kérdést a gyakorink, hátha rábeszélik a szex és nyújirkon meg juan direksönön felnőtt tinipinák hogy fogadjon vissza. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyen válaszra gondoltam mint a 3., de nagyon köszönöm mindenkinek!
2015. aug. 10. 13:44
5/9 anonim válasza:
3-as valaszolo! A kerdezo is fiu.
6/9 anonim válasza:
#5 Ez nekem is eszembe jutott, de aztán elolvastam a cimkéket.
7/9 anonim válasza:
#4 Ha tudnád hogy mik lesznek a válaszok, fölösleges lenne feltenned a kérdést. :)
8/9 A kérdező kommentje:
A kérdezō lány...:D
2015. aug. 11. 07:05
9/9 A kérdező kommentje:
Elírtam, bocsánat :D
2015. aug. 11. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!