Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit csinált az exedtől kapott cucokkal?
Amit ajándékba vagy emlékbe kaptam, azt elteszem.
Amiket a mindennapok során használ az ember - ide tartozik pl. a könyv is - azokat használom továbbra is.
Nem csinálok semmiféle rituális elégetési szertartást, egyrészt mert szerintem bunkóság, másrészt meg az valaha sokat jelentett, és mint olyan, a múltam része. Amit fel kell dolgozni, tovább kell lépni, de attól még a múltam marad.
Értelmes embereknél természetes, hogy a másiknak vannak emlékei. Ha szeret akkor is szeret ha van három bögréje az előző kapcsolatából.
Mi lenne ha lenne gyerekeket az is menne a kukába mert rá emlékeztet?
Köszi a válaszokat!
AMi volt nálam kevés használati tárgya, azokat természeetsen oda adtam.. :) Meg akartam, amiket kaptam is,de nem vitte... Csak azok vannak nálam.
Az egyik válaszolóra reagálva: Egy gyerek az egy ember, nem gyerekre vonatkozott a kérdés.. Akinek a tárgyakról, cucokról ez ugrik be,h a gyereket is kidobná-e.. nem tom,hogy miért.. Még csak nem is egy ártatlan kisállatról volt szó,h mit csináljak,mert,h jajj közösen tartottuk..
Nekem sajnos fáj a cuccokra nézni, van benne plüss stb, szoktak ilyen gyűjéseket szervezni, lehet oda adom egy ilyenre, legyen valami haszna :)
Egy gyerek szerintem akkor se említhető egy lapon tárgyakkal.. Annál egyértelmű,h nem merülne fel bármennyi éves akár a kapcsolat akár a közös gyerekünk,h na most mit csináljak??? Nem vitte el a pasim, most tegyem árvaházba? Oo
Valahogy nem én vagyok.. Tárgyaknál igen kérdés,h mit csináljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!