Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a lényeg, hogy a barátnőm szakított velem, valaki más miatt (már két hónapja, de ez lényegtelen)..előtte volt a szülinapja, és kapott tőlem egy nyakláncot..a kérdésem pedig az, hogy ti lányok, mit kezdtetek volna azzal a nyaklánccal?

Vasárnap kapta meg, szombaton találkoztunk volna, de még előtte szakított facebookon..addig nem hordta, azt mondta iskolába nem szereti hordani..

2015. júl. 31. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

mire vonatkozik pontosan a kérdésed?

hogy a lány helyében a nyaklánccal mihez kezdtem volna a szakítás után?

2015. júl. 31. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tőled kapta, s szakítottatok, akkor azért nem hordja. Én sem hordanám a volt pasim nyakláncát.
2015. júl. 31. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen

Amikor nem hordta, akkor még együtt voltunk (mondjuk úgy), azt mondta más alkalmakra szeret ilyet hordani..de aztán jött a szakítás, és nem tudom mit kezdett vele, az érdekel pontosabban hogy ti mit kezdenétek azzal a nyaklánccal..

2015. júl. 31. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:

ha olyan viszonyban váltunk el(nincs harag egyik részről sem) és tetszik a nyaklánc akkor hordanám

(de ha valami családi ékszer lenne akkor viszaadnám vagy minimum megkérdezném, hogy esetleg visszaadjam-e,bár gondolom nem erről van itt szó :) )

1es

2015. júl. 31. 13:52
 5/6 LazyJones ***** válasza:
Exem a tőlem kapott aranyláncot egy gondolat nélkül eladta. Aztán még engem nevezett sóhernek, mert csak 6000Ftot kapott érte...
2015. júl. 31. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne foglakozz vele...engem is ez a gondolat foglalkoztatot engem is más miatt hagytak el de töltött fel képet és láttam hogy nem hordja szivem szakadt meg mert ott hordta ahol az eljegyzési gyűrűt szokták és elég romantikusan kapta tőlem majdnem hogy megkértem a kezét de aranyoságból és nemhordja!!! és nem valami holmi olcsó dolog..de nem is érdemli meg hogy hordja..énis elpakoltam az összes cuccot amit tőle kaptam ki dobni nemfogom nincs szivem hozzá de a nadrágot amit kaptam én szoktam hordani
2015. júl. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!