Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem mindent! Van mególdás vagy itt vége az életnek?
Figyelt kérdés
2hónappal ezelőtt szakítottunk es nekem még mindíg nehéz. Nagyon nehéz! Az ő családjával laktunk és mindent közösen csinaltunk. Igaz van lakásom, de sehol nem találom a helyem. Hiányzik ő, hiáyzik a család es nem tudom hogyan lehetnék ezen túl. Dolgozom sokat, igyekszem +munkákat csinálni es a maradék időmben edzem. De folyamatosan ők vannak az eszemben, hisz az én csaladom is voltak, de már nincs helyem ott. Ezt feldolgozni sosem tudom majd.#elvesztés #vége az életnek
2015. aug. 2. 19:01
11/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy annyira igazatok van :)
De basszus, olyan nehéz most!
Máskor én is röhögtem ezeken a dolgokon, most pedig az őrület szélén vagyok :D
Pedig annyira igyekszem azokat a dolgokat tenni, amiket tanácsoltok ti, és sokan mások :)
2015. aug. 3. 15:30
12/13 A kérdező kommentje:
Annyira igazatok van :)
Máskor röhögtem ezeken én is, hogy miért kell így sírni, hisz van annyi hapsi.
De most...igyekszem mindent csinálni úgy, ahogy ti és mások is tanácsolták. Viszont nem tudom elhinni, hogy nem hiányzom neki.
2015. aug. 3. 16:01
13/13 anonim válasza:
Először is 55 éves vagyok, véletlen olvastam el a kérdésedet. Az első szerelmem 3 év után szakított velem, úgy éreztem, hogy ebbe belehalok. Mint látod nem így történt. Három évig mindig együtt voltunk, sajnos a barátaimat is hanyagoltam, úgyhogy egyedül maradtam minden szempontból. Nagyon igaz, hogy az idő mindent megold.Sokáig tartott, de kihevertem. Ma már három felnőtt gyerek anyukája vagyok. Pár évvel ezelőtt véletlen találkoztam vele, beszélgettünk és én végig arra gondoltam, hogy én ezért az emberért voltam annyira oda? Lesz új szerelmed és új családod. Azóta is azt vallom, hogy a dolgok okkal történnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!