Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok a helyemben? Jogosan féltékenykedek?
Figyelt kérdés
Párom egy ismeretlen lánnyal megbeszélték, hogy kettesben találkoznak és együtt mennek el vízilabda meccset nézni utána meg enni. A párom nekem erről semmit nem szólt, csak véletlenül derült ki. Mivel a csajszi az utolsó pillanatban lemondta a találkozót, ezért a párom kiakadt, hogy miért féltékenykedek és cseszegetem, mikor nem is mentek el végül.2015. júl. 23. 13:42
1/7 anonim válasza:
Jogosan, de majd idővel úgyis kiderül. Figyeld csak a hétköznapjait a párodnak.
2/7 anonim válasza:
Ez mekkora h.lyeség! Kit érdekel, hogy elment-e vagy sem, a szándéka megvolt rá! Tehát elmenne vele legközelebb is, meg előtte ki tudja hányszor... Kitépném az összes haját... :D
3/7 anonim válasza:
Nem féltékenykedni kell ilyenkor, hanem összepakolni. Ha a csaj le nem mondja, akkor már a szexen is túllennének, szóval mire vársz?
4/7 anonim válasza:
hát titokban ilyeneket csinál.......
én megbeszélném vele, hogy ez mi volt...
"ezért a párom kiakadt, hogy miért féltékenykedek és cseszegetem, mikor nem is mentek el végül"
lehet nem véletlen akadt ki...lebukott...
vagy lehet nagyon féltékenykedsz és azért tervezte így, de akkor is fura ez, hogy csak úgy elmegy egy ismeretlen lánnyal ilyen programokra...
22F
5/7 anonim válasza:
Jogos.....főleg ha a párod kezdeményezte a dolgot!!!!
37F
6/7 anonim válasza:
Jogosan. Egy őszinte párkapcsolatban az ilyen nem megengedett. Nem tartotta volna titokban ha nem lenne jelentősége.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok
Kiakadt mert a legjobb védekezési módszer a támadás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!