Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi kapcsolatot feladni egy barátságért? Mi a véleményetek erről?
Barátnőmnek van egy barátnője akivel nagyon nem szimpatizálok, se én se a szülők. Minap felvetettük neki közösen a kérdést, hogy válasszon, mert csak a vitákat szüli ez a háromszög, vagy én, vagy a barátnője. És képes volt engem ellökni magától (pasiját) a barátnőjéért.
18/L, 21/F
Hát nem tudom. Ebben az esetben megértem, hogy a csaj a barátnőjét választotta helyetted.
DE van olyan helyzet is, amikor a barátok utálkoznak a kedveseddel, akkor szerintem egyértelmű, hogy nem az állítólagos "barátokat" válassza az ember, mert ha tényleg barátok lennének, akkor még ha nem is szimpi a haverom választottja, de nem utálkozok meg bunkózok vele, hanem elviselem.
Szóval elég összetett kérdés.
Szerintem a te esetedben a barátnőd se nőtt fel teljesen agyilag, mert ha párom van, akkor nyilván vele töltöm a lehető legtöbb időt, és nem a barátaimmal. De részedről sem volt túl etikus lépés választás elé állítani, meg is ütötted vele a bokádat.
Ha esetleg újra összejöttök, akkor nem lehet olyat csinálni, hogy több közös program azzal a barátnővel?
Bár én nem lennék olyan sráccal, aki a barátait többre tartja mint engem, vagy akkor szüljenek a baráti gyereket neki, és velük házasodjon majd össze.
Félreértés ne essék, fontosak a barátok, nem szabad elhanyagolni őket, és sokszor igaz, hogy egy igaz barátság mindig megmarad, míg a szerelmek jöhetnek-mehetnek, de ha van egy harmonikusan működő párkapcsolat, szerintem az a normális, ha az van az első helyen, és nem a barátok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!