Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Láttok rá esélyt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttok rá esélyt, hogy egy másik életszakaszban, más körülmények között újra egy pár legyetek egy exetekkel?

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem, ha másodszorra is ugyanazok a problémák jöttek elő, akkor ez halott ügy:/"

Másodjára,másodjára... bla bla bla

Hűha wazze. Másodjára csak a körhinta forog ugyanoda ahonnan kiindult,de az ember az örökké változik,és senki nem lesz már ugyanaz mint tegnap volt.

Ez az egyszer már csalódtam,hát basszus ku.va nagy az egóm,hát többé nem fogok,mert én,én tökéletes vagyok...

2015. júl. 15. 09:30
 12/19 Netre járó lélek ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 15. 16:28
 13/19 anonim válasza:
Abszolút nem. Legutóbbi kapcsolatomnak elég csúnya vége lett, utólag derült ki rengeteg hazugság... Az azelőttiek pedig nem voltak eléggé komolyak, hogy újra össze akarnék velük jönni.
2015. júl. 16. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán, minden szakításomnak megvolt az oka, akár én, akár a másik fél kezdeményezte, és most visszatekintve semmit sem bánok.
2015. júl. 25. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Soha, semmilyen körülmények között nem volt második esély. Senkinek sem változik meg a személyisége alapvetően, és ugyebár a nézetkülönbség, a habitus, a vérmérséklet is mind ennek a függvénye.

Túl kell lépni egy-egy tévedésen, és új ajtókat nyitni.

Egy olyan esetet sem hallottam még, ahol újrakezdés után minden rendben lett volna, és megmaradtak volna egymás mellett. Ideig-óráig meg lehet élni a 'régi szép időkből', aztán kezdődik újra a régi lemez.

Közben az idő telik, és senki sem fiatalodik. Így jó eséllyel csúszhat le olyasvalakiről, akivel esetleg működhetne.

2015. júl. 25. 22:16
 16/19 A kérdező kommentje:

"Senkinek sem változik meg a személyisége alapvetően"

Ismerek ilyen embert. Ha egy intenzív, erőteljes hatás éri az embert, akkor sikerülhet. Jó és rossz irányba is.

2015. júl. 29. 19:20
 17/19 Netre járó lélek ***** válasza:
100%

Az ember képes megváltozni. Alapvető személyiségjegyek azok is megváltoztathatóak, de csak önmagadnál, önmagad. De az iszonyúan nehéz, mivel sokszor magad sem tudod meglátni, hogy még ez és ez és amaz is az alapvető személyiségedhez tartozik, amíg nem szól valaki, hogy "Hééé...!!!"

Például teszem azt, ha Te változol, akkor az exed is fog változni (az alapvető személyiségjegyek most nem). Akivel Te együtt voltál X ideje, addig együtt változtatok. Pláne, ha Ő talált magának közben valakit, s jó ideje együtt vannak. Szerinted, Ő mennyit változik közben? Utána szétmennek.

S mit akarsz? Mert Ő már ebből a szempontból, idegen számodra. Új tapasztalatokkal, új emlékekkel, új szokásokkal. Valamiért annak idején nem működött a dolog. Szerinted, most fog? Ne is áltasd magad...! Csak magadnak okozol fájdalmat. Lépj tovább! Találj magadnak új társat, aki megbecsül, tisztel, akivel összhangban vagy! Jobban jársz. S még boldog is lehetsz.

2015. júl. 30. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Szokott ilyen történni,de rendszerint újabb fájdalmak jönnek,s a régiek is visszatérnek azokkal.

A fejlődés nem egyenlő a személyiség kicserélődésével,csak letisztulásával.

2015. dec. 13. 05:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Hihetetlen szerelmi történetek /Amazing Love Stories-amerikai dokumentumfilm

Nézzétek meg,ha pozitív példát akartok látni.

Itt úgy látom még mindig ugyanott kattog a téma:vagyis az alapelv sokaknál a következő:ha valami elromlott akkor az már nem javítható.

Akik ezt az elvet vallják azokat fölösleges itt győzködni arról,hogy az nem így van,mert továbbra is abban fognak kattogni,hogy elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott,elromlott...

2015. dec. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!