Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem az üzenetem?
Honapokkal ezeleőtt,egyszeri találkozás után halálosan bele szerettem egy nálam pár évvel idősebb pasiba.Útólso, 4 honappal ezelőtti üzenetébe azt kérte hagyjam végre békén.Nehéz volt a döntését elfogadnom,sokat szenvedtem de megtettem(nem is volt más választásom)lezártam magamban.Szeretnék egy üzenetet küldeni de nem tudom hogy kezdjem,örülnék ha már nem haragudná rám,ha időnként beszélgethetünk,esetleg meglátogatná(az egyik magyarországi,szomszédos gazdagabb ország fővárosában lakom).Számomra már nem több mint egy régi jó barát,ismerős.
A válaszaitok előre köszönöm.
40(meleg f)
Írtam neki több mint egy honappal ezelőtt egy rövid sms-t,rá 13 napra válaszolt,kedves tőlem hogy irtam űzente.Külföldön tartozkodtam több mint 1 honapon át,űzente amint haza érek jelentkezzek kérte.
Két napja találkoztam vele de sajnos az érzelmek megint elő jöttek.Ennek ellenére örülök találkoztunk,rendben tettük a barátságunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!