Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lany az osztalyunkban ( 9.es vagyok) l, a legjobb baratnom. Alapbol olyan stilusu az osztaly lany csapatja, hogy neha tapi/szajra puszi vagy eleg sok beszelgetes a szexrol vagy ilyesmi temarol. Szoval szeretnem kiprobalni vele a csokolozast es meg kicsivel tobbet is. Sokszor ad szajra puszit, es gondolkoztam rajta, hogy egyszer megcsokolom, de nem nagyon merem. Mar nagyon regota vonzanak a lanyok is, de nincs tapasztalatom, es meg csak egy fiuval csokoloztam. Kollegiumos vagyok, (az rgesz oosztaly kolis) es bent nem tudok masztizni, es valoszinuleg ezert jonnek ezek az erzesek meg erosebben. Hogyan kezdjem el, hogy megtudjam,meddig tudok elmenni vele? A kettesben letel megoldhato. 15/l

(Bocsi az ekezetekert, csak telefonrol vagyok. )

2015. ápr. 1. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne kezdd. Folytasd.
2015. ápr. 1. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hajlama lenne ra?
2015. ápr. 1. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:

na ilyen bensőséges a viszony akkor lehet,olyanokat csinálni,hogy amikor 2esben vagytok akkor előhozakodz a témával,hogy tetszik valaki,de te még nem smároltál...és hogy ha lehet akkor gyakorolnál vele...(mondjuk azért egy kis iszogatás nem árt,hogy legyen mire fogni az ilyen leszbizős ötleteke).

ha smacizásben benne van akkor józanul is lehet folytatni,de azért csak ovatosan,de ha soxor smároltok akkor azért álltalában kibujik a szög a zsákból,és vagy le offol:már tudsz smárlin és hagyjál,vagy oké...

és ha tapizod akkor mondhatod,hogy:elfogott a hév mert annyira jól csókolsz.

2015. ápr. 2. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és írdmeg mi lett.
2015. ápr. 2. 13:04
 5/8 anonim válasza:
Hívd el valahova, ahol csak Ti vagytok. Aztán vagy simán térj rá a témára, vagy vezesd rá. :)
2015. ápr. 2. 14:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom. Proba szerencse ;) :D
2015. ápr. 2. 17:19
 7/8 anonim válasza:

nah valami fejlemény

25/L

2015. ápr. 4. 09:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg semmi. Kedden este fogunk talalkozni.
2015. ápr. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!