Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a reggelt?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy barátnője van annak a fiúnak, akibe szerelmes vagyok. A kérdés: holnaptól konyakos vagy rumos kávéval kezdjem a napjaimat?2014. dec. 2. 19:22
1/10 anonim válasza:
Inkább menj el futni, zene be, világ ki. :)
5/10 anonim válasza:
Ír kávéval.
De lehet jobb lenne, ha nem innál szerelmi bánatra. Nem használ semmit.
7/10 anonim válasza:
Nézz a tükörbe és mondd azt: " a kis r0hadék, járjon csak azzal a cafkával, ha neki az jobb, én ezerszer különb vagyok nála, úgyhogy nincs is rá szükségem!! Majd fogja ezt bánni"- gonosz vigyor
Be fog válni, csak arra figyelj, hogy a végén nehogy tényleg megutáld őket :D Túl fogsz rajta lépni, ha jól értem ez "csak" plátói volt, vagyis igazi fájdalmat nem okozott neked a fiú. Legalábbis biztosan nem szándékosan :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindegyiknek nagyon örültem :)
2014. dec. 2. 19:53
10/10 anonim válasza:
Most olvastam az Elle-ben, hogy ha reggel felkelés után pucéran táncolsz előszőr egy mérges majd egy romantikus dalra attól nő az önbizalmad. Ez pedig sugározni fog belőled és minden pasi majd téged akar. Haha. Vágod nálam bevállik..bár pasi még nem akadt az utamba de türelmes vagyok:) sok sikert!:)17 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!