Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 6év után kidobott a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6év után kidobott a barátnőm (élettárs). (Ez most milyen reakció a részemről)?

Figyelt kérdés
A 6év tele volt "én végettem" akadályokkal. Nagyon sokszor ki maradtam a haverokkal, és ez kb. 3évig rendszeres volt. (1,7év után költöztem hozzájuk), de mellőle is ki mentem, aztán már csak mikor problémám volt, ebből volt is bajom a hatósággal. Nem komoly, de volt. Ő sokszor megkért, hogy ne csináljam mert el veszíthetem. Én nem vettem komolyan, és az utóbbi 1évbe csináltam 3 kimaradást.(Választás elé állított és én nem foglalkoztam vele). Utóbbi időbe már én is változni akartam, de nem ment, mert nem jól alakultak a dolgok, mint karier, mint a családba. Szerettünk volna babát, és sikerült is, de 10hetes korába el kellett vettetni, mert meghalt az embrió. Ez padlóra küldöd mind kettőnket. Rá 2hónapra már nem bírtam és ki mentem,(csúnya következménye lett, de ő mellettem állt. Utána jött 1 hosszabb időszak amikor nem volt munkám meg össze is voltam zavarodva kettőnkkel kapcsolatban. Ismét ki mentem, és garázdaság végett be vittek 1/2napra. Összetört ő is meg engem is megviselt, mert tudtam, hogy elveszíttettem. De ennek ellenére megbeszéltük,(hozzá tette, hogy lehet, hogy már nem fog menni) megígértem neki, hogy több ilyen nem lesz. 2hónapra rá kaptam egy állást külföldön, de sajnos nem tartott sokáig, másfélhét után haza mentem. Nem úgy fogadott mint rég, láttam rajta, hogy baja van, de nem foglalkoztam vele, mert magam alatt voltam a munka véget. Egy nap egy nagyon kis hülye dolog véget össze vesztünk, ő akkor jutott arra a döntésre, hogy itt a vége. Utána még együtt laktunk 2hónapot, de már nem voltunk együtt, de azért adott még 1 kis időt magának. De ő már úgy érezte végig, hogy már nem tud velem lenni. Én azóta szenvedek, vagyis 2nap telt el mióta nem vagyok mellett, de a 2hónap is igen nagyon megviselt. Nagyon sok mindet tettem, hogy vissza jöjjön, de őt már nem érdekelte. azóta úgy érzem, hogy meghalok. Mikor még együtt voltunk én tisztába raktam a dolgokat magamba és rá jöttem, hogy én meghalnák nélküle. Már komolyabb szintre akartam lépni a kapcsolatunkba... Ja igen. azt hozzá kell tennem, hogy am. igen jó kapcsolat volt, csak ő minden 1es kimaradást 1 megalázásnak jegyzet. Tudom, hogy saját magamnak alakítottam így, de már mást akartam. Szeretem nagyon és így bele halok a fájdalmamba. A HÉTKÖZNAPOKBA SZERELEM VOLT A JAVÁBÓL, DE AZÓK AZ ÁTKOZOTT KIMARADÁSOK, SOHA NEM FOGOM MEGBOCSÁTANI MAGAMNAK. :(
2015. jún. 23. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egész írásod arról szólt, hogy mindig csak ígérgettél, most akartál, de aztán ugyanúgy cselekedtél, és nem változtál. Üres ígéreteket adtál neki és igen, borult a bili, mert ő csak úgy érezte, hogy szórakozol vele.
2015. jún. 23. 01:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg nem vész kárba ez az idő, mert megtanultad, hogy hallgasd meg és nagyon figyelj azokra az emberekre akik szeretnek, legföképpen a barátnődre és a majdani gyerekeidre.
2015. jún. 23. 02:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mik ezek a kimaradások? mit értesz alatta? hogy lettek ezek rendőrségi ügyek?

túl sokáig tűrte a súlytalan ígérgetéseid, mert csak etetted, és nem tettél érte semmit

a te problémáid leírtad, de foglalkoztál az övével is?

2015. jún. 23. 05:40
 4/7 Bence_ ***** válasza:
100%

Első körben meg kéne nézned magad, elfogadni azt amit látsz.

Olyan ember vagy aki csak a saját érdekeivel törődik.

Éppen ezért a felelőséget is folyamatosan másra hárítod, hiszen ez könyebb mint felvállalni, hogy igen én felelek érte.

Ha elfogadod magad, akkor a tetteidet is el fogod fogadni. Nem fogsz ilyeneket írni "SOHA NEM FOGOM MEGBOCSÁTANI MAGAMNAK. :(" Meg kell bocsátani. Emlékezni kell rá, hogy ha önző vagy akkor az hova vezet.Szeresd meg a másikat és akkor könnyű lesz rá figyelni.

2015. jún. 23. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják hogy késő bánat, igy jartal. Magadnak csináltad.
2015. jún. 23. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Dudolgasd magadban sub bass monster
2015. jún. 23. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:
- nincs no cimu klasszikusat :)))
2015. jún. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!