Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nôk shit-tesztjeire jó reakció az, ha azt válaszoljuk, hogy "Már megint egy shit-teszt. "?
Szerintem a legtöbb nő nem is tudja hogy ilyet csinált, főleg azt nem hogy ez a szó létezik. :D
Én se tudtam amíg nem olvastam róla valahol. Ez valahogy belénk van kódolva, teljesen ösztönös, a részemről legalábbis. Szóval lehet hiába mondod.
1-2: Ha kérdezné, hogy mi az, nem mondanám meg.
Majd utánanézne, és rájönne, hogy tényleg az volt. :D
Hát érdekes volt kicsit belenézni a netnek ebbe a bugyrába is:D Amúgy szerintem semelyik nő sem ismeri ezt a szót, ahogy leveszem, sima ismerkedési szövegeket, mint "mit dolgozol?" is tesztelésnek vesznek, mikor szerintem ez egy tök alap kérdés ha már a napodból 8-10 órát a munkahelyeden töltesz elég meghatározó szerepet jelent az életedben... És nem a másik pénztárcájában akarok turkálni ezzel...
Ezeket a hülye csajozós oldalakat se kell komolyan venni. Egy csomó itteni ( [link] válasz alapján bukóf...kalapnak néznélek.
Akkor mit tegyek?
Mert ha normálisan válaszolok, és nem taktikázom, ahogy a 7-es írta, akkor unalmasnak tûnök a nô elôtt.
Amúgy 7-es: Ha a férfiak taktikázása elítélendô számodra, akkor a nôk shit tesztjei miért nem azok? Azok is egyfajta taktikaként szolgálnak, hogy a nô megtudja, milyen magabiztos a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!