Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nôk shit-tesztjeire jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nôk shit-tesztjeire jó reakció az, ha azt válaszoljuk, hogy "Már megint egy shit-teszt. "?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja, nézzen utána, hogy mi az
2015. jún. 21. 21:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10: De ha nem tudatos, attól még nem lehet rossz dolog?

Amúgy meg nem feltétlenül lenne megjátszás, amit mondok, mert tényleg elegem van ezekből a hülye tesztekből. Most nem azokra a kérdésekre gondolok, hogy "Hol dolgozol?", mert annak tényleg van értelme, hanem azokra, amiből a nő ki akarja következtetni, hogy mennyire határozott meg magabiztos a férfi.

2015. jún. 22. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon fogalmad sincs nemhogy a nőkről, de az emberi kapcsolatokról se. Ha valaki magabiztos az ordít róla. Nincs szükség semmiféle teszre hozzá, hogy egy nő felmérje. Rólad így írásból is látszik, hogy közöd nincs hozzá.

Ha meg szerinted a tudatos tévedésben tartás és a nem szándékos megtévesztés közt nincs különbség ott emberileg baromi nagy baj van. A Személyes véleményem meg az, hogy shit-teszt mint olyan nem létezik. Ismerkedés van, ebbe beletartoznak a kérdések. A PUA kitalál fogalmakat állításai igazolására, és általánosít. Az, hogy mennyire undorítóan a másik becsapását preferálja eltörpül a marketingre épített hazugságai mellett. Ez a tömör véleményem jópár cikk elolvasása után.

2015. jún. 22. 15:51
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

"Kell a francnak taktikázós PUA-s gyerek."

Mondja ezt egy nő, aki már a külsejével is csal és taktikázik randi előtt (smink, push up, körömfesték, szemceruza) az egyéb vetítésekre már ki sem térek.

Kérdező, egyébként, ja, a lehető legszarabb válasz lenne ez.

Ha már egyszer felmérted, illetve észrevetted, ha a nő arra kiváncsi, hogy csicskáztatható vagy e, illetvethe hogy hogyan állsz önbecsüléssel, akkor szimplán üssed el egy poénnal, illetve dobbd vissza neki a kérdést?

Nyugi, egy nő nem fog attól megsértődni, ha pl azt modnja, hogy hivjad meg vacsorára, és te erre azzal felelsz, épp erre gondoltam én is, de te fizetsz , (hozzá meg mosolyogsz teli szájból)

Szóval, ezeket a teszteket meg lehet úszni, ha viccesre veszed a figurát. (természetesen ehhez az kell, hogy pl ha meghívod a poénod ellenére, akkor utalj arra is, hogy "sokba fog ez neki kerülni" ) Szóval kb ennyi lenne.

2015. jún. 22. 18:01
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

"Rólad így írásból is látszik, hogy közöd nincs hozzá. "

Megint egy önjelölt pszichologus, aki már azt is képzeli magáról, hogy grafológus is.

2015. jún. 22. 18:12
 15/22 anonim ***** válasza:
8%

"Ezeket a hülye csajozós oldalakat se kell komolyan venni."

Ahha, te meg biztosan nem olvasol naponta nők lapját, meg müllerpétert

Egyébként kifejezetten hasznos ez a pua dolog fiatal férfiaknak, elég sok agyalástól megkímélt volna engem pl a huszas éveim elején, ha ezek akkor is elérhetőek lettek volna.

És itt nem konkrétan arról beszélek, hogy betűre copizni kell a puat, hanem szimplán arról, hogy aki tapasztalt, viszonylag jól be tudja azonosítani, hogy jah, tényleg, ennél a csajnál ezt és ezt bsztam el, jah, tényleg, ez meg ezért irogatott nekem szerelmesverseket,. Szóval Nagyon helye, hogy léteznek iylen összegzett, tapasztalatokon alapuló leírások. A kölyköknek sokkal könnyebb dolguk van igy. Persze elhiszem, hogy a csajoknak ez nem tetszik, ciki, ha ennyire átlátszóak.

2015. jún. 22. 18:17
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

"Ahha, te meg biztosan nem olvasol naponta nők lapját, meg müllerpétert "

Képzeld, nem szoktam, mert ahogy nem minden férfi van rászorulva az ilyen csajozós oldalakra, addig ugyanúgy nem minden nő kajálja be a Müller-Oravecz "bölcsességeket". Sajnálom, ha személyesen sértett, hogy lehülyéztem azt az oldalt, de nem hiszem, hogy bárki ilyen stílusban írt volna neked... Amúgy én vallom, hogy két ember ha igazán összeillik, azt érezni fogják, és nem kell majd használati útmutató ahhoz, hogy egy alapvető párbeszédet hogyan folytassanak le. És ez az igazság minden emberi kapcsolatra, nem minden ember lesz a haverod vagy a barátod sem, ha nem tudok beszélgetni, akkor azt nem kell erőltetni, hanem keresni olyat, aki jobban illik hozzád és minden természetesen jön.

2015. jún. 22. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Jah, biztos nem olvasol iilyesmit

Figyelj, ne nekem mond, h nem kell taktikazni, ti csinaljatok ezt. Azert ne akard mar bedumalni azt, hogy a ferfiak kozul egyetlen ember van, aki tud veled kommunkikalni. Van sok feffi, aki kepes erre, csak valamelyik elbukik valamiben, /alacsonyabb, csorobb, kevesebb az onbizalma , nem eleg hatarozott stb/ ezeket pedig te is ki akarod deriteni minel elobb. Nem kell rendre eljatszani itt a kibszott szende szuzet. Mar komolyan unom. Az a rohej, hogy mas kerdesek alatt meg siman lesir mekkora jatszmazo hatezer feltetelt szabo emberek vagytok, de a direkt kerdeseknel lehazudjatok a csillagokat.

Amugy meg amit irtal frankon belefer oravecz bejegyzesei koze.

2015. jún. 22. 23:20
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

Ne csodálkozz, ha nincs csajod ilyen mentalitással:D

Sose fogod belátni, de:

"But you're going to go through life thinking that girls don't like you because you're a nerd. And I want you to know, from the bottom of my heart, that that won't be true. It'll be because you're an asshole."

Mai Oravecz Nóra, tőlem - neked!;)

2015. jún. 22. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:
83%

"Jah, biztos nem olvasol iilyesmit"

Nem mintha meg akarnám szakítani az eszmecserét, de te nem érzed, hogy van valami szánalmas abban, ha kitalálsz valakiről valamit (tökéletesen alaptalanul), majd azt tényként kezelve érvként használod az álláspontod alátámasztására? :D

2015. jún. 22. 23:51
 20/22 anonim ***** válasza:
83%

Találkoztam pár ilyen PUA gyerekkel. Persze mind nagyra voltak magukkal. Párkapcsolata érdekes mód egynek se volt de ők felszedő művészek...

Kérdező azért írtam, hogy nem sok közöd van a magabiztossághoz mert:

- annyira bizonytalan vagy, hogy ilyen használati utasítás kell egy hétköznapi dologhoz, pl ismerkedés

- miután megvan a mankód még abba se vagy biztos, így tuti ami tuti azért itt kérdezgetsz

- képtelen vagy különbséget tenni szándék és szándék közt (becsapás)

- mindezt mekoronázod azzal hogy az "útmutatót" szajkózod, saját vélemény?

Most őszintén, szerinted ilyen egy magabiztos ember?

2015. jún. 23. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!