Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy azt mondta neked akivel szakítottál hogy már nemszeret és megunt és később keresett?

Figyelt kérdés
Meddig voltatok együtt? keresett? lány fiuvagy? mikor keresett?
2015. jún. 15. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:

14 hónapig voltunk együtt, szakítás után 2 héttel keresett meg. Ez volt az egyetlen, ahol konkrétan ez volt az indok, de az eddigi összes exem előkerült hirtelen bizonyos idők után. Van, aki évente bepróbálkozik, van aki csak hirtelen nagyon hiányol és találkozzunk már, és van, aki csak a semmiből előjön, felveszi velem a kapcsolatot valahol neten, és utána naponta hívogat, hogy vagyok. Kicsit kezdem már unni :D amúgy miért érdekel kérdező? Ilyen helyzetbe kerültél?

21/l

2015. jún. 16. 00:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyen helyztebe kb 1órája..és nagyon szar ő nemszeret már de én felfoghatatlanul szeretem..és nagyon készvagyok 18F
2015. jún. 16. 00:42
 3/8 szaszaa11 válasza:
Nekem ilyen nem volt de fordítva igen. En felkerestem egy exemet nemrég akivel én szakítottam, es eleg szar volt latni, hogy van valakije. Ha nem lett volna igy megprobaltam volna vele ujra.
2015. jún. 16. 01:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt olyan Exem aki a közös nyaralásunk előtt döntött úgy, hogy már nem szeret és véletlenül összejött az egyik munkatársával. 1 hétig zavart a dolog de utána úgy elfelejtettem, hogy a nevére sem emlékeztem. Bő 2év múlva Balcsin összefutottunk, ahol előadta a nagy bűnbocsánat című darabot és mindenképpen bocsánatot akart kérni. Végighallgattam a mondókáját (csak a tisztelet miatt) majd otthagytam mint egy követ.... :)
2015. jún. 16. 11:36
 5/8 Lorant Endre ***** válasza:
Nekem az elmúlt 10 évben 2 komoly kapcsolatom volt. Az egyik 5 évig a másik majdnem 4 évig tartott. Mind a kétszer engem dobtak, és mind a kétszer vissza akartak táncolni a hölgyek. Az ex exem még mindig vissza akar kapni (kb 5 év után is...). A mostani exemmel pedig bő 2 hónapja szakítottunk, kidobott 1 másik fazon miatt, de rá 2 hétre már keresett is, féltékenykedett, stb. Azóta is kb heti 3x rám ír facebookon, elhívott múltkor színházba.. Szóval nekem a határozott válaszom az, hogy ha szakítás után kicsit összekapod magad (kicsit gyúrogatsz, veszel új ruhákat), tehát úgy csinálod, h vonzónak találjon az exed, akkor keresni fog. De lehet, h ez sem kell hozzá. Nekem ezek mindig beváltak. :) Ja, de össze már nem jöttem velük.
2015. jún. 16. 14:19
 6/8 Lorant Endre ***** válasza:
..vagyis a mostani exemet ha sikerül visszahódítani, akkor ismét járnék vele, de brutál nehéz úgy csinálni, hogy "nyomulj" de igazából mégse tűnj tolakodónak.. ez egy iszonyat türelemjáték.
2015. jún. 16. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért valljuk be....ha egy Nő azért veszi fel újra a kapcsolatot az Exével, mert összejött egy másik pasival aki később dobta, ott nem beszélhetünk szeretetről. Egy valamit is magára adó férfi ilyenkor nem fogadja vissza azonnal az Exét.... máskülönben a büszkesége a béka feneke alatt lenne. Ha eltelik néhány hónap, esetleg Év és még mindig vissza akar jönni a Nő akkor kaphat esélyt arra, hogy bizonyítson.

Ha nincs másik személy a dologban és pusztán elhidegülésről beszélünk akkor meg csak időfecsérlés az egész....a problémákat közösen kell megoldani és nem elvonulni a sarokba szenvedni.

2015. jún. 17. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen. Szétmentünk. Aztán találkoztunk valami miatt, mint barátok.

Búcsúzóul csókot akart adni, de elfordultam, arcpuszi lett belőle. Velem ne szórakozzon.

2015. júl. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!