Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azért, mert meztelenül nem tetszett a másik?
Volt már olyan, hogy az illető amikor először levetkőzött, valami olyasmit láttál ami nagyon nem tetszett és ezért szakítottál?
Bár én egy sebhely vagy ilyesmi miatt nem szakítanék, mégis félelmetes várni a másik véleményét egy új kapcsolatban.
Nem!
Csak akkor ha pö*se van a lánynak.De akkor futnék.
Amúgy sebek nem érdekelnének.Meg,hogy kicsit baj van a mellével.A többi kiderülne azért.
hát olyan volt h levette a melltartóját és mintha egy 13 éves fiú lett volna...
gondolom látszott rajtam h nem erre számítottam,szóval volt kínos egymásra nézés.de azért szexeltünk egyet(később kiderült h vőlegénye van és nem is találkoztam vele emiatt többet,bár hivogatott telefonon).
Nem is tudom, ha nekem tennék fel a kérdést, azt mondanám, hogy mire lefekszem valakivel, addigra már nem érdekel milyen a teste, hiszen nem fontos. Illetve, ha valaki ilyen miatt ejt valakit, akkor jobb is mert felszínes.
Ennek ellenére nem szeretném látni a csalódást a másik arcán, mert mondjuk van rajtam egy vakbélműtét heg, vagy a farmerban nem tűnt fel neki, hogy mégis van a combomon egy kis narancsbőr, nem is tudom. Az ember ilyenkor fél. Nyilván jobban a kelleténél:)
Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy más is hasonlóan gondolja-e mint én.
Nézd, nekem a testem az esetek nagyobb százalékában tele szokott lenni pikkelysömörrel. (vörös folt, hámló bőr)
Mégis van párom, és elfogadta, szeret, kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!