Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem. Gáz lenne, ha ezután mondanám, hogy csak szexelni járjunk össze?
Figyelt kérdés
sokat vitáztunk és nem illettünk össze, azért lett vége, szerintem ő még mindig szeret engem, de dühös rám. a szex nagyon jó volt, az nagyon hiányzik. ezek után esélytlen, hogy összejárjunk csak a szex miatt, ugye?
L22
2015. jún. 6. 22:24
1/11 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek nagyon jó volt a szex, akkor miért lenne esélytelen? :)
21/L
2/11 anonim válasza:
Minek erőltetni, ha vége? Okkal van vége, a szex meg nem ér annyit, hogy szivassátok egymás érzelmeit (illetve te az ő érzelmeit). Ha dühös rád, eleve nem fog belemenni.
23/F
3/11 anonim válasza:
Hogy a szex jó volt,az csak egy dolog.Ettől még egymás idegein zongoráztok.Szerintem majd akkor próbálkozz nála,mikor kicsit lehiggadtatok,de ehhez el kell telnie kis időnek,mondjuk pár hétnek.
4/11 anonim válasza:
Várj 3hetet,és akkor dobd fel ezt a témát.
5/11 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek jó volt a szex, akkor csináljátok.
6/11 anonim válasza:
Mondjuk velem is összejárhatnál szexelni.
7/11 Missi_Key válasza:
igen, elég szánalmas, neki már csak arra kellesz, te meg reménykedsz hogy majd biztos újra belédszeret...
9/11 A kérdező kommentje:
nekem kéne csak arra:D aztán ki tudja mi lesz
2015. jún. 7. 11:26
10/11 anonim válasza:
Itt egyedül a 7. szövegértése a nagyon gáz. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!