Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtad már magad álomba azért mert elhagyott akit szeretsz?
Igen sokszor, rengetegszer, már a halált kívántam... DE rájöttem ott ahol a legsötétebb volt a perc, ha pasiból vagy köszönd meg a fájdalmat és irányítsd dühvé és az a düh majd erőt ad.
Ha csaj vagy, most még fáj, és rossz, de előtted is ott a sok lehetőség, ha elhagyott akkor meg sem érdemelt.
Ha álomba tudod sírni magad akkor nincs valami nagy bánatod, az inkább csak ilyen enyhe-közepes kategória.
Az igazi bánatnál nem tudsz aludni, csak forgolódsz aztán néha elveszíted az eszméleted aztán 5 perc múlva a lelki fájdalomra riadsz fel és ezt ismétled amíg eljön a reggel.
Igen. De akkor még jobban sírtam mikor egy kicsit visszajött.
22/F
Hát ittam már magam álomba ilyen miatt, de a 62-es Tatratea csodákra képes. Másnap örültem, hogy a nevemet tudom, nem hogy az exemre emlékezzek. Ezek után inkább úgy döntöttem, hogy többet nem bánkódom szakítás miatt, mert káros az egészségre.
Következésképpen nem érdemes sírni, mert a fájdalom elmúlik (kinek hamarabb, kinek később, de sosem tart örökké), jön majd új, a régi meg bizony bekaphassa.
További tipp, hogy öntsd ki a lelkedet a legjobb barátodnak, az összes sérelmed, fájdalmad, majd ne gondolj rá többet. Ha eszedbe jut, gondolj másra, nézz előre. Ennyi a trükk.
6-os te maximum olvashattál szerelmi bánatról
A sírást nem tudod kontrollálni, ott kap el ahol éppen vagy legyen az bárhol.
Mély szerelmi bánatnál képtelen vagy beszélni a fájdalmaidról. Ilyet hogy ne gondolj rá meg hogy tereld el a figyelmedet pff....miről beszélsz.
Nem telik el másodperc az életedben mikor szabadulnál tőle.
Nem kell ám mindenhova válaszolgatni főleg ha nem tudod miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!