Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elmondani a szakítás valódi okát?
9-es ha az lenne a valós ok, h nagy a seggem még meg is könnyebbülnék, h csak ennyi :D
10-es nagyon egyetértek veled.. így csak őrlődöm..
Sokszor nincs egy "ok", - elég lett, nem jelent már örömet, ha veled lehet.
Meg persze az is igaz, hogy az emberek álszentek, konfliktuskerülő, - ezzel lehet a leghamarabb és vita nélkül túllesni rajta.
Én egy ilyen barátság extrákkal kapcsolat végén megmondtam az igazi okot- hogy jó ez, de felbukkant valaki más, és azt érzem, hogy vele kell lennem....
nem sokat nyertem az őszinteségemmel - azóta is keres, mintha csak azért nem találkoznánk, mert megfáztam.
Nem tudom, mit kellett volna mondanom.
Az 1-es válaszoló teljesen azt mutatja magáról, hogy abszolút nem porbléma megoldó.
Az okot sajnos a legsurmóbbak nem mondják ki, de főleg nem is akarják megoldani, vagy segíteni megoldani, kicsit támaszt nyújtani a párjuknak. Mindaddig, ameddig úgy viselkedünk párkapcsolatokban, mintha a kínai piacon lennénk, addig nem lesz korrekt és gerinces hozzáállás a másikhoz ...
Most ugy oszinten, ha neked azt mondta volna a srac, h bocsi, de csak dugopajtit kerestem, nem erzek irantad semmit, ettol jobban erezned magad?
Egyebkent egy sima kiabrandulas is lehet a masikbol ami aztan barmi miatt lehet, telepofaval dumaltal, vagy barmi es elment tole a kedve. Sztem sokszor van h nem is tudja az illeto h mi miatt, de nem akarja mar.
Az meg egy idiota aki aut irta h ilyenek a pasik, ez megint nem a nemtol fugg, mint szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!