Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Dobtam facebookon azota miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtam facebookon azota miért nem keres?

Figyelt kérdés
A barátommal szakitottam fb-on mert hétvégente találkoztunk csak és nem birtam várni olyan sokáig(mivel idegbeteg voltam annyira fájt) na meg féltem hogy elsirom elötte magam. (elötte már szakitani akartam vele mivel egyáltalán nem figyelt rám, csak akkor taliztunk ha ö rám ért, mindig az volt amit ö akar vagy veszekedés) tudom hogy undorito hogy nem voltam képes a szemébe mondani utálom is magam érte de egyszerüen nem volt bátorságom hozzá. Azota nem keresett. Én buta reménykedtem hogy mint a filmekben felbukkan hogy megbeszéljük vagy legalább magyarázatot vár vagy bármi, de ugylátszik nem érdeklem. Ennyire számitottam neki? 19l
2015. máj. 22. 20:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
Hagyjátok már! Nem hiszem el, hogy miért bántjátok ezt a lányt! Nem látjátok, hogy annyit nem érdemel, hogy írjatok ide neki bármit is? ;)
2015. máj. 22. 22:50
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragudj, de aki engem Facebookon, telefonon dob, annak nem fogok nem hogy könyörögni (azt normális esetben sem teszem), de minden létező kapcsolatot megszakítanék vele, annyira undorodnék tőle, még ha szeretném is. Gerinctelen az ilyen ember, tök mindegy, mi a szakítás oka, szeret-e vagy sem. Ha valami problémád van, ki kellene nyitni a kis szád, és először meg kellene beszélni. Nyilván nem csak az ő hibája, hogy ezt nem sikerült összehozni, lehet, túl nyámnyila vagy ehhez az egészhez te is. Késő bánat, szokás mondani. 19 évesen ennél sokkal több eszednek kéne, hogy legyen, mondom ezt 20 évesen.

L

2015. máj. 22. 23:04
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Azért kemény dolgok ezek. Nem azt kaptad amit vártál kérdező és ezen kiakadsz. Nemhogy kiakadsz ilyeneket írsz ,h annyit érünk mint egy bogár a szélvédőn amiket szétnyomkodsz. 1 minek nyomkodsz bogarakat a szélvédőn?

2 ha ennyire nem számít a véleményünk miért kérdezed meg? Vagy csak az számít aki azt mondja amit hallani akarsz? Annak semmi értelme nem lenne ez elég nyilvánvaló. Tény, hogy senki nem vonta be cukormázzal a mondandóját de ez az oldal nem is erről híres. El kellene gondolkodnod egy kicsit szerintem az itt elhangzottakon, nem hiába mondják ám amit mondanak. Ha most csak a Te szemszögedből nézzük a szakítás tényleg nagyon csúnya volt én is kiakadnék ezen. Ezek után tényleg érthető, hogy nem keres és valószínűleg azért mert tudja, hogy ez a helyes(vagy ennyire besértődött de ezt kétlem) Száz szónak is egy a vége ,szerintem azért nem keres mert belátja, hogy jó a döntés és elég erős ahhoz, hogy képes legyen megállni! Az utolsó kérdésedre reagálva: Neked ő ennyit számított, hogy a facebookon beírd neki, hogy vége?

2015. máj. 23. 02:08
 24/24 omba ***** válasza:
60%

Ne sajnálj te semmit ezen a kapcsolaton, nem figyelt rád, nem ért rád, megcsalt, messze nem voltál neki te olyan fontos, mint ő neked.

Szerintem nem is fog keresni, jobb is lesz ez neked, mert, ahogy írtad, képes volnál elölről kezdeni.

Azt meg minek?

2015. máj. 23. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!